Local

Crimă în Dancu. După două săptămâni, bărbatul care a înjunghiat mai multe persoane a murit – EXCLUSIV/UPDATE

Publicat: 16 aug. 2022
A murit agresorul care a înjunghiat două persoane în Dancu

Crimă Dancu. Agresorul care a înjunghiat două persoane în Dancu, din judeţul Iași a murit în cursul zilei de luni. Acesta se afla internat la Terapie Intensivă şi era în comă de gradul 3.  Bărbatul avea 67 de ani și a fost autorul unui scandal în toată regula.

Vă aducem aminte faptul că în satul Dancu, comuna Holboca, a avut loc un incident care s-a soldat cu rănirea a trei persoane. Un bărbat în vârstă de 67 de ani l-a așteptat pe un altul în vârstă de 38 de ani pentru a-l înjunghia.

UPDATE 14.00. Conform informațiilor primite de reporterii BZI.RO, starea bărbatului care a fost înjunghiat de către P.I. este una stabilă

Pacientul în vârstă de 38 de ani este în continuare internat la Spitalul Sf. Spiridon din Iași. Acesta a fost operat pentru a doua oară la chirurgie. Starea lui de sănătate este una stabilă, iar evoluția este una lentă, dar favorabilă. a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

 Bărbatul care a înjunghiat două persoane în Dancu a murit

Așadar, pacientul P.I în vârstă de 67 de ani a murit în cursul zilei de luni. Acesta se afla internat la Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iași. Pacientul se afla în comă de gradul 3 și avea șanse mici de supraviețuire. Medicii explicau faptul că pacientul a suferit mai multe traumatisme cranio cerebrale secere și contuzie toraco-abdominală:

Pacient PI , 67 ani(posibil agresor) coma gr III IOT+VM, găsit comatos. Este la computerul tomograf, cu traumatism cranio cerebral sever, cu observații de hemoragie subarahnoidiană. Contuzie toraco-abdominală, trimis la Neurochirugie. au explicat medicii.

Totul a început în momentul în care P.I ar fi avut o răfuială mai veche cu unul dintre frați. Acesta l-a așteptat pe Bobu Ciprian lângă scara blocului și ulterior i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit în zona abdomenului. Medicii au explicat faptul că Bobu Ciprian ar fi suferit mai multe traumatisme:

Pacient, 38 ani șoc hemoragic, multiple plăgi înjunghiate(cuţit) -agresiune, hemitorace stâng bazal, plagă cu eviscerație în hipogastru și inghinal în partea dreaptă, a mers în sala de operație- a avut atinse ficatul, mezenterul, internat operat chirurgie 1. explica prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Ulterior, fratele victimei a văzut toată scena și l-a imobilizat, impreună cu un prieten, pe agresor. În timpul imobilizării, agresorul a mai înjunghiat încă o persoană care se află în afara oricărui pericol. Așadar, fratele victimei, cel care l-a imobilizat pe agresor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de tentativă de omor. Odată cu decesul bărbatului în vârstă de 67 de ani, încadrarea se va schimba, din tentativă de omor în omor.

Unii ieșeni aleg să-și rezolve conflictele folosind violența

Astfel de scene au mai fost întâlnite pe străzile din județul Iași. De exemplu, în iunie 2022, chiar în centrul municipiului, în urma unei altercații un bărbat a murit. S-a întâmplat după ce un individ a înjurat mai mulți tineri în zona străzii Sf. Andrei.

Totul s-a petrecut în jurul orei 23.00, iar oamenii legii au emis mai multe ipoteze legate de incident. Așadar, se pare că în jurul orei 22.30 pe stradă cu pricină a apărut un bărbat care a început să se certe cu un grup de tineri ce se aflau în zonă. După câteva secunde, un tânăr din grup i-a aplicat acestuia un pumn. Bărbatul a mers mai departe, dar mai mulţi din grupul amintit mai sus i-au aplicat pumni şi picioare până când victima a căzut. Ulterior aceasta a decedat, iar polițiștii l-au prins pe agresor, ducându-l la fața locului pentru o reconstituire.  Așadar, crima din Dancu este una care ar trebui să pună pe gânduri toți care consideră că doar în acest mod se poate revolva o neînțelegere.
Comentarii
  • Pacientul P.I.!
    Aaa, v-ați adus aminte ca există Regulamentul UE 2016/679 privind protecția datelor cu caracter personal?
    Aveți dublu standard, mizerabilior…

  • Legea lu’ Peste Sarat. Autoapararea este valabila pentru „magistrati” si toti viitorii sau actualii pensionari speciali. Injunghie doua persoane, acestia il imobilizeaza (in suturi) si apoi tot ei sunt vinovati de omor. Daca il lasau liber si lua gatul la vreun purandel de politist sau „magistrat”, era bine?

  • Sunt mama la băiatul tăiat fiul meu nu a avut nici un conflict cu criminalul era nebun pe cine i se punea pata pe ăla trebuia să-l taie sau sa fuga după el . Am înțeles că unul din fii lui a fost și la denunțat la poliție că poartă cuțit dar poliția nu a făcut nimic . In seara cînd sa întâmplat fiul meu venia acasă și criminalul la pindit cu vreo două ore de a intra în scara . Cînd la văzut că vine ia ieșit înainte și ia dat prima lovitură ia scos matele afara a doua lovitură ia tăiat o bucată din ficat a treia lovitură ia atins plamini și intestinul subțire . Acum vă întreb pe voi daca va vedeați fratele cu matele scoase afară voi ce ați fi făcut în locul la fiul celălalt care ia tras doar trei picioare și acum este suspect de crimă de la doua trei picioare moare un om ? Alti l-au bătut pina a ajuns fiul meu cel mai mic ei stau toată ziua la bar și bea și al meu sta închis .Va întreb e corect așa ceva ? Eu cred că judecători sau procurori în ziua de azi tine cu criminali cu cu aia care nu sunt vinovați că se teme sa nu le omoare familiile și baga săraci pe cei nevinovați .Dar nu se va termina așa o să umblu sa scot adevărul la iveală și pe aia care sunt vinovați .Sa stea ei în locul lui fiul meu in pușcărie

Adauga un comentariu