National

Crima infioratoare in Dolj

Publicat: 16 aug. 2014

Unul dintre cei mai bogati tigani din Dolj a fost gasit cu gatul taiat. Mai multi barbati au intrat peste el in casa si l-au omorat in timp ce dormea. Politistii rascolesc tot judetul dupa agresori, insa acestia nu au fost deocamdata identificati, informeaza Romania TV.

Teribila crima s-a petrecut noaptea trecuta. In localitatea Carcea din Dolj toata suflarea dormea dupa petrecerea data de Sfanta Maria. La cinci dimineata, linistea a fost strapunsa de un strigat de groaza. O femeie si-a gasit barbatul intr-o balta de sange, cu gatul taiat.

Vezi si Si-a ucis sotia pentru ca nu-i facea de mancare

„Au venit niste hoti si l-au taiat pe nepotul meu noaptea. I-au luat gatul jos”, a relatat o ruda a victimei.

Barbatul ucis era foarte cunoscut si instarit. Desi rubedeniile sustin ca scopul ucigasilor a fost jaful, din casa nu a disparut vreun bun de valoare. „Nu au luat nimic, nu au cerut nimic. I-a luat gatul. Era cu nevasta-sa in pat”, a spus un alt membru al familiei.

Politistii si procurorii au facut cercetari toata dimineata si au luat la audieri zeci de localnici, inclusiv pe sotia celui omorat. Nimeni nu i-a vazut pe agresori, insa lumea vorbeste de doi oameni care ar fi iesit dimineata din curtea celui ucis.loading...

Adauga un comentariu