National

Crimă pasională de Ziua Îndrăgostiților: Și-a înjunghiat fosta concubină

Publicat: 14 feb. 2021
Crimă pasională de Ziua Îndrăgostiților la Sibiu

O crimă pasională a avut loc duminică, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, în județul Sibiu. Un bărbat de 42 de ani a mers la Poliția Deva și le-a spus că și-a ucis, în urmă cu câteva ore, fosta concubină, care locuiește în Cisnădie, județul Sibiu.

Polițiștii și-au alertat colegii, iar când au ajuns la locul crimei, au găsit victima.

Bărbatul de 42 de ani a avut o relație cu femeia o perioadă de timp. Cei doi locuiau în aceeaşi scară de bloc, iar femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui. Porivit surselor judicare, bărbatul a susținut că a avut o ceartă cu fosta concubină, iar aceasta l-ar fi atacat cu un cuţit.

Crimă pasională de Ziua Îndrăgostiților: Femeia a murit din cauza loviturii în zona gâtului

Din cauza loviturii în zona gâtului, femeia a murit. Speriat, bărbatul a încuiat ușa și a plecat la fratele său, la Deva, unde a povestit ce s-a întâmplat. Împreună cu fratele și cumnata, bărbatul a mers la Poliția Deva și s-a predat.

Polițiștii au mers la locul indicat de agresor, au escaladat blocul și au văzut-o pe femeie. Când au reușit să intre în casă, aceasta era decedată.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Petrecere de Ziua Îndrâgostiților, spartă de polişti şi jandarmi

Altfel, poliţiştii şi jandarmii au oprit o petrecere organizată sâmbătă seara, de Ziua Îndrâgostiților, în incinta unui ştrand din Arad, eveniment la care participau 124 de persoane.

„Poliţiştii arădeni şi jandarmi din cadrul IJJ Arad s-au deplasat în incinta ştrandului Neptun, unde, în seara zilei de 13 februarie, în jurul orei 23,45, se desfăşura o petrecere privată. În incinta localului au fost găsite aproximativ 124 de persoane”, precizează IPJ Arad.

Societatea comercială a fost sancţionată cu amendă în valoare de 2.500 de lei. Poliţiştii şi jandarmii arădeni au mai aplicat alte 43 de amenzi.

Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

De asemenea, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

„Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus”, conform IPJ Arad.

Polițiștii au întrerupt o petrecere de Ziua Îndrăgostiților, cu 100 de persoane, la un local din Bistrița

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, Secţiei 1 Poliție Rurală Bistrița, împreună cu cei de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, polițiști locali, jandarmi și reprezentați ai ISU Bistrița au verificat sâmbătă, în intervalul orar 18.00 – 21.00, 24 de operatori economici și au legitimat peste 100 de persoane.

Verificările au fost efectuate în scopul asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, dar și al prevenirii infectării cu Sars-Cov-2, pe raza municipiului Bistrița, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoarea totală de 17.675 de lei. 24 de sancțiuni au fost date pentru nerespectarea Legii 55/2020, pentru abateri la regimul rutier au fost aplicate 6 sancțiuni în valoare de 2.175 de lei, iar alte 2 au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 171/2010.

Adauga un comentariu