Actualitate

Criminalul care şi-a măcelărit soţia în centrul Timișoarei a primit zeci de ani de închisoare

Publicat: 20 ian. 2021
Cosmin Titiş, criminalul din Timișoara și iubita lui, Karina
Cosmin Titiş, criminalul din Timișoara și iubita lui, Karina

Judecătorii au dat zeci de ani de închisoare pentru criminalul odios care și-a măcelărit soţia în centrul Timisoarei. Conform deciziei care este una definitivă, Cosmin Titiș va sta 30 de ani în închisoare pentru omor calificat cu premeditare.

Decizia vine la aproximativ 1 an şi jumătate de cânt, în centrul Timisoarei, Cosmin Titiș și-a măcelărit soția într-un exces de gelozie. La acea dată acesta spunea că a făcut o faptă care se va auzi în toată Europa.

Odiosul criminal Cosmin Titiș a primit 30 de ani de închisoare

Conform magistraţilor de la Curtea de Apel Timiș, odiosul criminal, Cosmin Titiș a primit o pedeapsă de 30 de ani de închisoare. Vorbim despre faptul că decizia este una definitivă şi irevocabilă iar făptaşul a fost acuzat şi condamnat pentru omor calificat cu premeditare.

Cosmin Titiș și-a ucis iubită în centrul Timișoarei şi a înjunghiat-o de zeci de ori cu un cuțit. Tragedia a avut loc într-un parc din oraș

„Condamnă inculpatul la pedeapsă de 30 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (omor cu premeditare), în stare de recidivă postexecutorie”, se arată în soluţia instanţei de apel.

Pedeapsa este cu 5 ani mai mare decât pedeapsa pronunțată în primă instanță la Tribunalul Timiș. Pedeapsa era de 25 de ani dar a fost contestată.

Ce s-a întâmplat pe data de 20 septembrie 2019

Pe data de 20 septembrie 2019, în jurul orei 19.00, procurorii spun că pe fondul unei gelozii, Cosmin Titiș și-a ucis cu sânge rece iubita. Întreaga scenă desprinsă din filmele horror s-a produs într-un parc din Timișoara iar criminalul i-a aplicat fostei sale iubite, Karina Prnica mai multe lovituri de cuţit, aproximativ 25 de lovituri, în diferite zone ale corpului.

În urma acestor lovituri, victima a suferit leziuni traumatice grave şi în pofida faptului că medicii au încercat să o salveze nu au mai putut. Drama tinerei a început în momentul în care aceasta a decis să se despartă de iubitul ei, Cosmin Titiș. Iubitul acesteia, criminalul, a început să îi trimită mesaje de ameninţare dar a şi încercat să o şantajeze. Crima s-a produs la scurt timp după ce Cosmin Titiș a venit din Marea Britanie

„Inculpatul Titiş George Cosmin le-a urmărit pe cele două şi le-a ajuns pe un trotuar care mărgineşte parcul din jurul Catedralei Mitropolitane, unde le-a acostat, a prins-o de haine pe victima Karina, a tras-o înspre interiorul parcului, conducând-o forţat până la o bancă situată în acel parc, apoi a aşezat-o forţat pe victimă pe acea bancă, a împins-o pe bancă, iar el s-a poziţionat în faţa victimei, în picioare, dar aplecat asupra ei, ţinând-o cu o mână de umăr”, se arată în dosar.

Criminalul a avut iniţial o ceartă cu victima

Conform dosarului întocmit de procurori, criminalul a avut iniţial o ceartă cu victima. După ce s-au certat, criminalul a scos cuţitul şi a început să îi aplice loviturile care s-au soldat cu decesul persoanei. La întreaga scenă a fost şi prietena victimei care a ţipat neputincioasă după ajutor, spunându-i criminalului să se oprească:

„Imediat a scos cuţitul pe care îl avea asupra sa, iar cu acel cuţit i-a aplicat victimei lovituri repetate în diverse zone ale corpului, moment în care Sabrina, şocată, a început să ţipe la el pentru a-l determina să înceteze şi, de asemenea, a şi tras de inculpat, prinzându-l de haine, pentru a-l împiedica să mai lovească victima, însă fără rezultat, inculpatul continuând să-i aplice victimei lovituri cu cuţitul. După aceste prime lovituri de cuţit, victima s-a prăbuşit la pământ în apropierea acelei bănci pe care fusese aşezată, după un timp, reuşind să se ridice de la pământ, a făcut câţiva paşi, însă inculpatul a urmat-o şi i-a aplicat din nou mai multe lovituri de cuţit în diverse zone ale corpului, victima prăbuşindu-se din nou la pământ. Imediat după săvârşirea faptei, inculpatul a fugit de la faţa locului, având asupra sa şi cuţitul folosit la săvârşirea faptei. A fost depistat ulterior de către organele de poliţie, în jurul orelor 22:15, pe DJ 64, în timp ce se deplasa spre localitatea Giarmata Vii”, arătau anchetatorii, conform adevărul.ro

Adauga un comentariu