National

Crin Antonescu: Este inacceptabil ce a facut Ponta

Publicat: 04 oct. 2013
1

Presedintele PNL a criticat in termeni duri amestecul lui Victor Ponta si al lui Traian Basescu in probemele justitiei. Intr-o conferinta de presa, Crin Antonescu a declarat ca are speranta ca a fost o greseala din partea lui Ponta.

„Este inacceptibil! Primul ministru prin atributiile sale nu are voie si nu are nevoie sa dea mesaje in numele procurorului general. Sefului statului nu se lasa si intervine si el intr-un stil apasat caracteristic si tine sa ne informeze ca a pus mana pe telefon si l-a sunat pe procurorul general. Seful statului a spus: nu e bine d-nule procuror general.”, a spus Antonescu.

„Nu am planuri de viitor cu Train Basescu. Am planuri majore cu Victor Ponta, dar cu Victor Ponta am obligatii majore azi ca si maine, si Ponta trebuie sa stie ca oricine nu doar Traian Basescu incearca sa intimideze sau sa controleze procurori sau instante in Romania va avea in mine un adversar la fel de hotarat, precum a avut Basescu in toti acesti ani.
Victor Ponta stie acest lucru inainte de a forma USL. Stie din miile de kilometri pe care i-am parcurs impreuna inainte de campania electorala si stie ca dreptatea pana la capat inseamna independenta justitiei.
Sper ca Ponta stie, si cele intamplate, au fost doar o greseala si acest va fi spiritul prin care vom continua. „, a spus Crin Antonescu.

Comentarii
  • Pentru erori infinit mai mici, guverne din tari democratice au fost constranse sa demisioneze. Independenta Justitiei este, in lumea democratica, un principiu cardinal. Cine ii aduce atingere nu poate fi considerat om politic responsabil si nicidecum om de stat.

Adauga un comentariu