National

Crin Antonescu isi AMENINTA colegii: Nu vom tolera asa ceva

Publicat: 22 apr. 2013
1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca membrii partidului care sunt implicati in Initiativa Romania Liberala nu au de ce sa mai fie membri de partid, din moment ce militeaza impotriva PNL, precizand ca nu poate fi acceptata „bigamia politica„, deoarece inseamna promiscuitate, scrie rtv.net.

In legatura cu lansarea Initiativei Romania Liberala, demarata de Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, cunoscuti pentru criticile lor la adresa conducerii PNL, Crin Antonescu a declarat ca este inacceptabil ca un membru de partid sa faca parte dintr-un ONG care critica partidul.

„Este inacceptabil ca un membru al PNL sa faca parte, sa sustina, un grup de oameni ale caror actiuni sunt indreptate spre PNL. Nu este de acceptat ca un membru PNL sa se asocieze cu ei. Se poate sa faci vocalize publice, dar acest tip de bigamie nu poate fi tolerat”, a declarat liderul PNL.

Intrebat ce inseamna „inacceptabil”, Antonescu a explicat: „inacceptabil inseamna ceva ce nu poate fi acceptat, cand un membru X face ceva care este inacceptabil, inseamna ca nu mai este membru PNL”.

Antonescu a adaugat ca daca va lua masuri, se va intampla dupa Pasti. „Asteptam Invierea Domnului. Ne pregatim dupa Pasti, vom vedea daca este nevoie sa luam anumite masuri, le vom lua”.

„Printre membrii-fondatori se numara Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tusa, Bogdan Duca, Dan Cristian Popescu si Iulian Craciun”, arata un comunicat de presa dat luni publicitatii.

Calin Popescu Tariceanu este un alt nume legat de aceasta initiativa. El a aparut intr-o fotografie publicata luni de presa si preluata de pe Facebook, in care apareau mai multi membri ai Romaniei Liberale, la o sedinta a gruparii.

La evenimentul de lansare, care va avea loc la orele 17.00, la Sala Diplomat a Hotelului Hilton, sunt invitati Mihai Razvan Ungureanu, Sever Voinescu, Daniel Daianu, Stelian Tanase precum si „alte personalitati de dreapta ale vietii publice din Romania”, conform comunicatului.

Adauga un comentariu