National

Crin Antonescu NU STIE DESPRE CE ESTE VORBA insa isi da cu parerea

Publicat: 08 oct. 2013
1

Presedintele PNL nu are studii juridice, spre deosebire de celalalt co-presedinte USL, Victor Ponta. Mai mult nu a avut acces la dosarul lui Liviu Dragnea. Cu toate acestea, liderul liberalilor si-a format deja o opinie in ceea ce priveste vinovatia vicepremierului social democrat.

Chiar daca, asa cum singur recunoaste, Crin Antonescu nu a citit dosarul lui Liviu Dragnea in care acesta este acuzat de infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, insa liberal este convins de nevinovatia colegului de alianta. Presedintele Senatul crede ca vicepremierul a depus eforturi legale pentru ca oamenii sa vina sa voteze si, in acest caz, acuzatia „nu sta in picioare”.

„Din acuzatia, asa cum am auzit-o eu, nu cunosc continutul dosarului, si anume ca domnul Dragnea a facut eforturi pentru ca la referendum oamenii sa iasa la vot… Sa spui ca domnul Dragnea a facut eforturi pentru ca la referendum oamenii sa iasa la vot, sa mobilizeze pe cai politice, legale, mi se pare ca este o acuzatie care nu sta in picioare. Am spus de atunci ca nu cunosc continutul dosarului si ca nu am ce comenta in detaliu. E foarte clar, a fost un referendum, au fost sapte milioane si jumatate de oameni care au votat un lucru de care nu s-a tinut cont. A mai fost inca un milion aproape care a votat altceva. A fost o prezenta, natural”, a spus Antonescu, conform Mediafax.

Crin Antonescu considera ca Liviu Dragnea nu ar trebui sa-si dea demisia din Guvern intrucât pozitia sa nu impiedica cu nimic mersul justitiei.

„Noi am avut in persoana ministrului Relu Fenechiu, actual deputat, un om care avea un proces pe rol, care era trimis in judecata, care era membru al Guvernului. S-a dovedit ca, desi era ministru, asta nu a impiedicat cu nimic mersul justitiei si, din punctul meu de vedere, acelasi criteriu este de aplicat si in cazul domnului Dragnea, dar nu e decizia mea. Eventuala demisie a domnului Dragnea nu poate sa fie decizia mea”, a incheiat presedintele PNL.
sursa: libertatea.ro

Comentarii
Adauga un comentariu