National

Crin Antonescu: PNL face aceleasi greseli ca PD-ul in timpul presedintiei lui Basescu

Publicat: 26 nov. 2015

Fostul presedinte PNL, Crin Antonescu, a declarat intr-un interviu ca partidul pe care l-a condus face aceleasi greseli pe care le-a facut si PD-ul, pe vremea presedintelui Traian Basescu.

„Pe mine ma susprinde ca PNL, care a constatat si a criticat extrem de intens fenomentul Emil Boc, soarta PD-ului in timpul presedintiei lui Traian Basescu, il repeta. Am mai spus-o si s-a dovedit in anii din urma, ca acest lucru nu este bun si nici sanatos, nici pentru presedintele tarii si nici pentru partidul respectiv.

Citeste si Mai revine Crin Antonescu in varful politicii romanesti?

Sub formula de parteneriat se ascunde cedarea prerogativelor si a identitatii de catre partidul prezidential. Pentru parteneriat trebuie sa fie doi, nu unul care sa ordone si altul sa execute”, a spus Crin Antonescu.

Crin Antonescu a criticat partidul pe care l-a condus, spunand ca PNL este „acum pe nicaieri”. „Cu parere de rau o spun, PNL, in acest moment, este pe nicaieri. Nici la putere, nici in opozitie, nici in strada, nici in casa pentru ca nu are o identitate, nu are cu adevarat o conducere si nu este niciun afront nici la dl Gorghiu, nici la dl Blaga„, a precizat Antonescu.

Citeste si Crin Antonescu rupe tacerea. Vezi de ce nu a votat Guvernul Dacian Ciolos

„PNL are o criza de conducere, care inseamna o identitate, un lider care sa fie partener cu presedintele, dar ca sa fii partener trebuie sa existi, ori nu avem aceasta situatie. Dl Ciolos ar fi o varianta dar nu pot sa vorbesc in numele PNL. Ma gandesc ca intotdeauna ceva este mai mult decat nimic”, a adaugat Antonescu.loading...

Adauga un comentariu