National

Crin Antonescu, sfaturi pentru liberali dupa cel mai recent sondaj care il vizeaza

Publicat: 17 aug. 2016
1

Ultimul sondaj intern al celor de la PNL arata groaznic pentru liderii partidului. O mare parte din liberali doresc revenirea lui Crin Antonescu in fruntea partidului. Rezultatele sunt foarte proaste pentru Catalin Predoiu sau Alina Saftoiu.

Crin Antonescu nu pare deloc interesat de sondajul prin care practic liberalii il cheama inapoi. 42% dintre liberali, l-ar vrea inapoi in partid, la conducere. Fostul sef al Senatului spune ca e decis sa nu se mai intoarca in politica si le transmite liberalilor sa isi caute alti lideri.

„De ce sa ii strice vacanta sau sa il tulbure pe domnul Iohannis faptul ca eu as sta bine in sondaje. Indiferent cum ar sta sondajul, perceptia mea nu s-a schimbat. Deja nu ma mai intereseaza. Le multumesc celor care si-ar dori sa revin, dar sa nu mai priveasca in trecut. Sa isi aleaga alte figuri si personalitati politice de care sa isi lege sperantele. Nu cunosc detaliile sondajului. Cum este perceputa actuala conducere. Nu voi mai candida la toamna. Nu o sa mai raspund la telefon ca sa repet aceleasi lucruri. Nu imi schimb opinia. 25 de ani de politica sunt destui.”, a spus Crin Antonescu intr-o emisiune TV.

Adauga un comentariu