National

Crin Antonescu: Un premier care felicita baronii locali arestati trebuie schimbat

Publicat: 10 apr. 2014
1

Un prim-ministru care felicita baronii locali arestati trebuie schimbat, crede presedintele PNL, Crin Antonescu, referindu-se la atitudinea premierului Victor Ponta din ultimele zile. Crin Antonescu considera ca USL a fost o incercare esuata, insa principalul sau regret este legat de relatia pe care a avut-o cu ministrii liberali. „Trebuia sa fiu mai ferm cu unii dintre ei”, spune Antonescu, potrivit Hotnews.ro.

Citeste si Antonescu: Martin Schulz sa se faca negustor de energie. Ii cer lui Ponta sa ia atitudine

Presedintele PNL a raspuns online, timp de o ora, intrebarilor adresate de cititorii Hotnews.ro. USL a fost o „incercare esuata”, considera liderul PNL, raspunzand astfel unui cititor care a catalogat alianta cu PSD drept o „gafa„.

Citeste si Zgonea: Antonescu e in stare sa-l numeasca pe Basescu premier, daca ajunge presedinte

„Am considerat ca este greu de facut pasi majori in directia corecta fara forta electorala a PSD, in conditiile anului 2012. Sperantele mele se legau de existenta unui lider tanar al PSD si de speranta ca toti invatasera cate ceva din experienta ultimului deceniu”, a scris Antonescu.

Citeste si Antonescu: Daca ma retrag din fruntea PNL nu inseamna ca ma retrag si din cursa

Dupa esecul USL, liderul liberalilor regreta un singur lucru: ca nu a fost mai ferm cu unii dintre ministrii PNL din cabinetul Ponta Doi. Liderul liberal le-a mai raspuns cititorilor Hotnews ca nu ar fi de acord cu o eventuala reintoarcere a lui Calin Popescu Tariceanu in partid si ca modelul sau de presedinte este… Charles de Gaulle.

Adauga un comentariu