National

CRIN ANTONESCU: Victor Ponta il va pune pe Sebastian Ghita premier

Publicat: 28 mai 2014
1

Presedintele PNL crede ca VICTOR PONTA il va numi pe Sebastian Ghita premier, daca castiga alegerile prezidentiale. Astfel, Romania ar putea avea cel mai bogat prim-ministru de dupa 1989, pe prietenul lui Victor Ponta, Sebastian Ghita.

Citeste si PNL si PDL s-au aliat: Candidat unic la Presedintie

Ar fi si primul premier care si-a construit averea din afaceri cu statul. Totul, daca se adevereste predictia presedintelui interimar al PNL, Crin Antonescu.

Citeste si Antonescu si MRU, negocieri pentru formarea unei aliante

„Imaginati-va un Ponta care face astea acum. Imaginati-vi-l presedinte. Nu vreau sa-mi imaginez pe cine pune prim-ministru. De ce sa-l puna pe Dragnea. Eu nu m-as mai juca cu aparente. Eu cred ca il va pune pe Ghita, de exemplu. Direct pe Ghita,  ce sa mai jucam cu Dragnea sau asa?! „, a declarat CRIN ANTONESCU, la Jocuri de Putere.

Citeste si Crin Antonescu, dupa ce Iliescu l-a facut lichea: Probabil ca anturajul prost al lui Dragnea l-a

Comentarii
 • mai lingau ordinar, demagog,nemernic teai batut joc si iti bati de alegatori.Nici cel mai ******* liberal nu a facut ce faci tu.Dar istoria partidelor politice a demonstrat de mai multe ori ca uni liberali fara pic de nimic din tot cei pozitiv au procedat la fel.Tradator inputit.

 • Din poza afisata, cred ca are urmatoarele probleme:
  1. I-a intrat ceva in….
  2. A ramas fara benzina
  3. A spus ceva si a fost auzit de cine nu trebuie
  4. Si-a dat seama ca a facut o prostie..
  5. A pierdut la pacanele….

Adauga un comentariu