Celebritati

Crina Matei a devenit isterica si si-a atacat vecina

Publicat: 15 apr. 2010

Dupa ce Cancan a dezvaluit ca actrita Crina Matei a fost umilita in fata vecinilor fiindca nu a mai platit intretinerea de opt luni, fostul „iepuras Playboy” a sarit sa o bata pe sefa Asociatiei de Proprietari, care a postat afisul buclucas la intrarea in bloc.

Actrita a pus, in prima faza, in usa administratorului un bilet in care-i spunea sa-i fie rusine. „Am vazut biletul, am zis sa nu ma cert cu ea, pentru ca nu ma stiam cu nimic vinovata. Nu eu v-am chemat, ci voi ati aflat si ati venit la mine. Eu sunt cu intretinerea la zi, Crina Matei era restanta cu 23 de milioane de lei”, a declarat ieri administratorul blocului. Potrivit femeii care conduce Asociatia de proprietari, cand a vazut ca victima ei nu riposteaza, actrita a trecut la provocari. „Era in fata usii mele, vorbea la telefon, spunea ca sunt o frizerita, ca fata mea e curva, numai vorbe urate. N-am mai rezistat si am iesit afara sa o intreb de ce vorbeste asa. A inceput sa-mi vorbeasca urat, tipa la mine, era pe punctul de a ma lua la bataie. Crina Matei era nemultumita de faptul ca ati aflat ca nu a mai platit intretinerea si ca ati facut public acest lucrui, mai spune administratorul imobilului din Colentina.

Potrivit administratorului, actrita era extrem de nervoasa. „Era pe punctul de a ma lovi, cand a vazut pe palier o echipa de televiziune. In acel moment a intrat la mine in casa fara sa-mi ceara permisiunea si s-a ascuns in sufragerie, dupa canapea. M-am dus dupa ea, am cautat-o prin casa. Cand am vazut-o cum statea ascunsa, ca o pupaza speriata, m-a pufnit rasul. Am intrebat-o ce face acolo, nu mi-a raspuns, a iesit din casa si a luat-o la fuga pe scari”, a mai adaugat sefa asociatiei de proprietari. Ieri, afisul pe care in urma cu doua zile scria „Crina Matei nu a mai platit intretinerea de opt luni” nu mai era la avizier. „A lasat la o vecina cinci milioane pentru intretinere. Mai are aproape 18 milioane de lei restanta, pe care trebuie sa-i plateasca in trei luni”, spune administratorul.loading...

Adauga un comentariu