Magazin

Cristalele zodiei tale care iti aduc noroc in dragoste

Publicat: 09 aug. 2013
1

Malachitul este benefic pentru nativa din Capricorn. Descopera ce piatra pretioasa sau semnipretioasa iti aduce energie pozitiva in viata sentimentala, in functie de zodia ta.

Berbec – Carneol
Carneolul sau Cornalina este o piatra in nuante de oranj care ajuta la restabilirea echilibrului sentimental. Este un cristal al stabilitatii si al acceptarii.
In plan emotional elimina furia si resentimentele, pe care nativii din Berbec au tendinta de a le acumula. Suprima negativitatea emotionala, inlocuindu-le cu dragostea de viata.

Taur – Cuart roz
Cuartul roz este una dintre cele mai puternice cristale cu efecte benefice asupra vietii amoroase.
Este o piatra care te ajuta sa-ti exprimi sentimentele, sa te eliberezi de limitari si constrangeri, sa-ti manifesti emotiile si sa-ti gasesti puterea de a-ti impartasi sentimentele.

Gemeni – Turcoaza
In gandirea traditionala, turcoaza uneste pamantul si cerul, reunind energiile masculine si feminine. Este o piatra protectoare, utilizata pentru amulete din cele mai vechi timpuri.
Se spune ca i se schimba culoarea in cazul in care partenerul de viata este infidel. Este o piatra purificatoare, care elimina energiile negative.

Rac – Opal alb
Opalul a fost mereu asociat iubirii, pasiunii, dorintei, erotismului. Este o piatra a seductiei care intensifica starile emotionale si elimina inhibitiile.
Actioneaza ca stabilizator emotional. Este perfecta pentru nativii din rac care uneori nu au curajul sa-si exprime adevaratele sentimente si astfel pierd ocazii extrem de importante in viata amoroasa.

Leu – Citrin
Dotat cu o putere solara, citrinul este o piatra extrem de benefica, calda si energizanta.
Este un cristal potrivit nativilor din Leu pentru ca ajuta la depasirea fricii de responsabilitate, la intelegerea sentimentelor inconstante si la obtinerea echilibrului emotional.

Fecioara – Amazonit
Amazonitul echilibreaza energiile masculine si feminine. Alunga nelinistea si frica, dispersand energia negativa si iritarea.
Favorizeaza manifestarea iubirii si ajuta la eliberarea sentimentelo blocate. Este un cristal ideal pentru nativii din Fecioara, care au nevoie de liniste interioara pentru a-si gasi iubirea.

Balanta – Turmalina
Turmalina este o piatra benefica nativilor din Balanta. Încurajeaza fidelitatea, moralitatea, toleranta si dragostea de adevar.
Inspira amonie, inlatura tristetea si sentimentele blocate, aducandu-le la suprafata cu blandete pentru a fi vindecate si eliminate. Permite dezvoltarea sentimentului de responsabilitate.

Scorpion – Obsidian
Obsidianul este o piatra protectoare, care respinge negativitatea si gandurile rele.
Permite lasarea in urma a iubirilor vechi si sustine acest proces, ceea ce ii ajuta pe nativii din Scorpion care au fost marcati de o relatie esuata.

Sagetator – Lapislazuli
Lapislazuli aduce dragoste si prieteni, facilitand exprimarea sentimentelor si a emotiilor.
Elimina suferinta si dizolva lanturile emotionale care pot impiedica o persoana sa evolueze in plan sentimental. Ajuta la clarificarea dorintelor in dragoste.

Capricorn – Malachit
Malachitul este o piatra de transformare. Viata devine mai intensa sub influenta acestei pietre cutezatoare, care incurajeaza asumarea riscurilor si schimbarile, inclusiv in viata amoroasa.
Pune in evidenta sentimentele profunde, distruge legaturile nedorite si tiparele invechite. Te ajuta sa iti asumi responsabilitatea pentru propriile actiuni, ganduri si sentimente.

Varsator – Acvamarin
Acvamarinul ajuta la intelegerea starilor emotionale si la interpretarea sentimentelor. Este un cristal care atenueaza temerile si mareste sensibilitatea.
Te ajuta sa-ti regasesti adevaratele motivatii si dorinte in plan amoros.

Pesti – Ametist
Ametistul este o piatra cu puternice capacitati de protectie. Te ajuta sa iei deciziile corecte in plan sentimental, chiar daca nu sunt intotdeauna cele mai usoare.
Este un cristal ce canalizeaza energiile pozitive si te ajuta sa fii mai optimista.
sursa: eva.ro

Adauga un comentariu