Cancan ultimă oră

Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei diferite. Cu toate acestea, Valentina Pelinel se declară mulțumită

Publicat: 17 ian. 2022
Cristi Borcea are 9 copii cu patru femei diferite. Cu toate acestea Valentina Pelinel se declară mulțumită
Valentina Pelinel a preluat toate afacerile Mihaelei Borcea, iar acum fostul fotomodel se ocupă de hotelul de pe litoral, dar și de două ștranduri din Capitală

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii, însă afaceristul mai are încă 6 din căsniciile anterioare. Din fericire, nu sunt probleme între ei și toți moștenitorii lui Borcea se înțeleg de minune între ei, dă asigurări Valentina.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună din anul 2019, iar din iubirea lor au rezultat trei copii frumoși, care au o relație extrem de bună cu frații lor, adică cei șase copii pe care afaceristul îi are din alte căsnicii.

„Cei care sunt în America păstrează legătura cu cei din România. Se sună aproape zilnic, chiar joacă jocuri împreună. E frumos când se unesc toți. Știi cum zice Milan? ‘Tati are trei copii și mai are încă șase. Mă bucură că ei se înțeleg foarte bine și noi cu ei’, a declarat Valentina Pelinel la wowbiz.ro.

Valentina Pelinel: „Avem o familie frumoasă”

Valentina Pelinel a mărturisit că a muncit foarte mult pentru lucrurile pe care le are în prezent. Aceasta se simte recunoscătoare pentru ceea ce are în momentul de față și pentru cei trei copii ai ei.

„Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă. Nu pot să zic că știam clar că o să am numărul ăsta de copii și soțul ăsta. Dar am proiectat și mi-am dorit. Și după multe experiențe, frumoase și mai puțin frumoase, sunt în punctul în care mi-am dorit. Avem o familie frumoasă și, uite, că sunt trei copii. M-am rugat la Dumnezeu să fie măcar unul, dar uite că sunt trei”, a mai declarat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel: „Dacă între doi oameni există iubire și încredere, poți să dărâmi munții”

Valentina spune că iubirea dintre ea și soțul ei au ajutat-o să depășească momentele mai puțin frumoase din relația căsnicia cu soțul ei.

De asemenea, Valentina Pelinel a mai dezvăluit că lucrurile dificile, pe care le-au întâmpinat de-a lungul relației lor i-au ajutat să aprecieze mai mult lucrurile frumoase.

„Dacă între doi oameni există iubire și încredere, poți să dărâmi munții. Mi-am dat seama că nu e doar o vorbă când se zice că Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce. Chiar nimic nu e întâmplător. Ni se întâmplă și bun și rău, ca să apreciem mai mult când e bine”, a mai dezvăluit Valentina Pelinel.

Cum a fost anul 2021 pentru Valentina Pelinel

Recent, a fost ziua de naștere a Valentinei Pelinel, motiv pentru care soția lui Cristi Borcea a scris un mesaj emoționant pe Facebook prin care a trecut în revistă provocările lui 2021.

„2021 a fost un an plin de provocări pentru mine, un an în care am ieșit din zona de confort mai des ca oricand. Cu suișuri și coborâșuri, ca totul în viață. Iar la finalul acestui an, în ziua în care împlinesc 41 de ani, înțeleg și simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător.
Pentru viața mea, pentru sănătatea mea, pentru familia și prietenii mei, pentru fiecare dimineață în care avem o nouă șansă. O șansă ăa facem lucrurile bine, corect, înțelept, dar și cu mult entuziasm.
Pentru că timpul nu curge decât într-o singură direcție, iar viața este făcută pentru a fi trăită mai mult și gândită mai puțin. Vă doresc tuturor o zi plină de iubire și recunoștință”, a declarat Valentina Pelinel, într-o postare de pe Facebook, cu ocazia zilei sale de naștere.
Adauga un comentariu