Stiri si curiozitati

Cristi Borcea, in acelasi apartament cu fosta sotie, Mihaela, si actuala consoarta, Valentina Pelinel! Ce reactie a avut milionarul cand l-a intalnit pe iubitul primei neveste

Publicat: 19 nov. 2018
3

Cristi a ramas apropiat de prima sotie, Mihaela, cu care are trei copii: Patrick, Antonia si Angelo. In prezent, omul de afaceri este casatorit cu Valentina Pelinel, alaturi de care are si un fiu, Milan. Recent, fostul actionar al clubului Dinamo a organizat o intalnire cu cele doua femei amintite mai sus, intr-un bloc din zona Floreasca.

Au petrecut acolo aproximativ o ora, apoi au iesit pe rand. Primul care a plecat a fost Patrick, fiul cel mare al lui Cristi Borcea, urmat, la scurt timp, de Valentina Pelinel. Actuala sotie a milionarului a parasit imobilul cu un plic mare in mana si cu zambetul pe buze. Blondina a parasit zona cu masina de 100.000 de euro pe care tocmai a primit-o cadou de la sotul ei.

Ulterior, si Mihaela a parasit apartamentul, impreuna cu Cristi Borcea. In masina o astepta actualul iubit, Sorin Rap. Fostul politist a iesit din autoturism si s-a salutat amical cu fostul actionar al lui Dinamo. Cei trei au stat cateva minute de vorba, au ras, apoi si-au luat „la revedere”, conform click.ro.

Cristi Borcea, din nou probleme cu legea!

La inceputul lunii noiembrie, Cristi Borcea s-a trezit cu un nou dosar pe cap. Este acuzat pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in care sunt implicati si fosti directori ai companiei Rompetrol. Pentru a nu ramane in arest, omul de afaceri a platit o cautine de doua milioane de lei. Infractiunile ar fi avut loc intre 2010 si 2013, cand mai multe firme, sustin procurorii, au facut contracte fictive de prestari servicii, in asa fel incat taxele si impozitele platite catre stat sa fie mai mici. Prejudiciul in acest caz se ridica la aproximativ 40 milioane de lei.

Adauga un comentariu