Scena artistica din Romania

Cristi Brancu a vorbit despre Draga Olteanu Matei. Care ar fi adevărată cauză a morții

Publicat: 20 nov. 2020
Colaj foto cu Draga Olteanu Matei si Cristi Brancu
Cristi Brancu a vorbit despre Draga Olteanu Matei. Îndrăgită actriță s-a stins din viață în noaptea de marți spre miercuri la Iași.

Cristi Brancu a vorbit despre Draga Olteanu Matei. Îndrăgită actriță s-a stins din viață în noaptea de marți spre miercuri la Iași. Artista, în vârstă de 87 de ani, fusese transferată la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi, cu o hemoragie digestivă, care i-a fost fatală. Lumea teatrului si-a prezentat regretul si mesajele de condoleante la aflarea acestei vesti.

De mai mulți ani, actriță era bolnava având mai multe afecțiuni cardiovasculare şi endocrine.

Cristi Brancu a vorbit despre Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la 87 de ani. Actrița a suferit o hemoragie digestiva superioară care i-a fost fatală.

„A suferit o hemoragie digestiva superioară, cea mai probabila cauza fiind tratamentul anticoagulant pe care pacienta îl are de mai multă vreme pentru o afecțiune cardiovasculară (…) A fost de la început o pacientă într-o stare gravă care avea nevoie de o intervenţie gastro. La doamna nu a existat suspiciunea unei infectări cu COVID-19. A fost negativ la momentul internării”, spunea medicul Diana Cimpoesu, șefa UPU a Spitalului Sf. Spiridon din Iași.

După câteva zile de când a fost internată, medicii au fost nevoiți să facă anunțul trist, că marea actriță s-a stins din viață.

În cursul acestei gărzi (n.red. marţi noaptea), la ora 2.11 minute, inima actriţei a încetat să mai bată. Pe tot parcursul internării starea ei de sănătate s-a menţinut critica, au fost depuse eforturi considerabile a fost intubata, ventilata mecanic, sedată, susţinută din punct de vedere al funcţiilor vitale”, a spus reprezentantul spitalului care a anunţat decesul actriţei la acel moment.

Reacție surprinzătoare a lui Cristi Brancu

În una din edițiile emisiunii sale de pe Youtube, Cristi Brancu a vorbit despre Draga Olteanu Matei și despre adevărata cauză a morții actriței. Potrivit acestuia, artista ar fi suferit anumite complicații din cauza unui medicament care nu a fost pe reteta initiala a artistei.

„Spun apropiaţii că este un medicament pe care l-a schimbat şi acel medicament nu i-a făcut bine. Nu l-a schimbat de capul ei, e vorba de un doctor, care nu era doctorul ei, şi care a crezut că o să-i facă bine respectivul medicament”, a dezvăluit Cristi Brancu, despre adevărata cauză a hemoragiei digestive care i-a fost fatală actriţei Draga Olteanu Matei.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Draga Olteanu Matei a fost depus la Cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamţ

Sicriul cu trupul neînsuifleţit al îndrăgitei actriţe Draga Olteanu a fost depus la Cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamţ, unde prietenii şi cunoscuţii vor putea merge să prezinte un ultim omagiu.

Cei care vor să îşi ia rămas-bun de la îndrăgita actriţă, o pot face astăzi, până la ora 21, dar şi în zilele următoare, până dumincă, atunci când va fi înmormântată.

Vineri și sâmbătă, doritorii o pot omagia pentru ultima dată pe actriță între orele 9.00 – 12.00, 12.30 – 15.30 și 16.00 – 20.30.

Pe 22 noiembrie, duminică, sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței va fi mutat la Curtea Domnească, în imediata vecinătate a Bisericii Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, pentru oficierea serviciului religios, după care cortegiul funerar va trece prin fața Teatrului Tineretului, pentru un ultim omagiu adus actriței.

Comentarii
Adauga un comentariu