Stiri si curiozitati

Cristi Brancu arunca bomba despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Tristan!

Publicat: 26 iul. 2018
3

Mai inversunat ca niciodata, Cristi Brancu a facut dezvaluiri incendiare din relatia Biancai Dragusanu cu milionarul britanic, despartirea celor doi, care a durat foarte putin, dar si despre un fost iubit cu care prezentatoarea TV a impartit patul.

Cristi Brancu a facut publice informatii nestiute din viata persoanala a Biancai Dragusanu

In timpul inregistrarii, cunoscutul prezentator a declarat ca Bianca Dragusanu nu a mers special cu fetele la cumparaturi in Italia, ci ca sa se intalneasca cu un barbat foarte important pentru ea, care a ajutat-o de multe ori in viata. Si… potrivit marturisirilor facute de Cristi Brancu, acest domn misterios l-a informat pe Tristan Tate despre ce trebuie sa faca daca vrea sa ramana cu frumoasa vedeta.De asemenea, el a punctat si momentele importante de dinainte, dar si dupa ce s-a despartit de milionarul britanic pentru scurt timp.

“Legat de motivul despartirii… nu l-am spus la TV, pentru ca l-am pastrat pentru voi (n.r.: video YouTube) (…). Lucrurile s-au rupt intr-o buna data cand Tristan a plecat in strainatate de capul lui, iar Bianca Dragusanu a fost efectiv surprinsa de acest lucru. Dupa cum am spus, ea e genul de femeie care trebuie sa controleze tot, el ar trebui sa fie subjugat, el ar trebui sa faca pas in momentul in care ea este implicata si are un beneficiu din acest lucru. (…).

Numai ca, in momentul in care a fost in Italia, teoretic cu niste prietene, acolo sa intalnit si cu un domn care a ajutat-o pe Bianca Dragusanu – sa-i spunem un binefacator al ei, un om care a ajutat-o sa se lanseze, sa fie in regula, sa-l cunoasca pe Catalin Botezatu atunci cand trebuie, sa se intalneasca cu Adrian Mutu atunci cand trebuie. Exista un om, un om care a ajutat-o pe ea sa-i mearga foarte bine in viata. Ei bine, i s-a plans acestui om ca i s-au aprins picioarele foarte tare, numai ca baiatul joaca in cotinuare la ofsaid si nu are niciun fel de problema. Se spune ca a fost o intalnire intre acest domn important pentru viata ei si un om important si cu influenta si cu Tristan Tate.

Si… cumva i s-a pus in vedere lui Tristan, ca daca vrea sa fie cu fata, trebuie sa o respecte si sa faca ceea ce este bine daca doreste sa-i fie bine, sa-i fie ok in continuare. Tristan se pare c-ar fi dat din cap, toate lucrurile au fost in regula, dupa care a plecat. Acasa a urmat ziua lui de nastere, ocazie cu ce sa vezi: a facut o petrecere in clubul in care si l-a dorit el, cu cati baieti a dorit el si cu cate gagici si-a dorit el.

Ea, care ar fi trebuit sa fie centrul universului, obiectul de adoratie, iar el trebuia sa fie tot, tot mai jos – daca se poate sa fie deja in calitate de pres si sa fie intotdeauna dedicat si atasat ei, iata ca a avut o surpriza. Din acest motiv, ea cand a vazut ca el se tine de plan in continuare, nu a venit la petrecere pentru o ora sau doua. Alibiul a fost ca s-a dus sa manance in oras. Dupa care s-a dus, a stat acolo vreo doua ore: s-au pupat, s-au simtit foarte bine, numai ca deja in mintea ei incoltise planul – care, de fapt, fusese de la inceput – acela de a iesi din relatia cu Victor, care nu mai mergea prin intermediul unei aventuri, care sa-i ofere foarte multa adrenalina si iata ca Tristan Tate era (…) exemplul si antidotul cel mai bun pentru rutina care aparuse in viata cu Victor Slav si… baiatul trebuia sa fie o trecere catre o relatie mai importanta cu un om mult mai important, mult mai puternic, mult mai frumos, sa fie cu adevarat «o piesa»!”, a afirmat Cristi Brancu in timpul unui episod pe canalul lui de YouTube.

Cristi Brancu, despre despartirea definitiva a Biancai de Tate si a vorbit despre Adi Cristea

La un moment dat, Cristi Brancu a adus in discutie relatia pe care Bianca Dragusanu a avut-o in trecut cu Adi Cristea, vorbind si despre “comoara” lui dintre picioare. Mai mult, tot prezentatorul TV a afirmat ca in viitorul apropiat, moderatoarea de la “Te vreau langa mine” va incepe o poveste de iubire cu altcineva, iar Tristan Tate nu va mai aparea in lumina reflectoarelor.

“Iata ca aceasta despartire se face (…). Prin urmare, iata, el a avut o iesire foarte decenta, fara injuraturi, sa explice pana la urma ce si cum se intampla. Dar, cu siguranta ca el a inteles ceea ce era important. Si anume ca el isi doreste in continuare o viata in libertate si este mai bine sa renunte acum, pana cand lucrurile nu se pot complica si devine acaparat cu totul de o femeie, care intr-adevar, este fascinanta pentru un anumit gen de barbat si atunci e foarte bine sa iasa.

 Sigur, exista barbati care, in continuare sunt interesati – nu intamplator se pare ca lui Adrian Cristea i s-a aruncat vreo momeala de-a aparut in fata postului de televiziune in care lucreaza ea. Dar acolo, la Adrian Cristea nu a fost niciodata iubire, este o potrivire erotica, absolut senzationala! Adrian Cristea fiind cunoscut pentru performantele si lungimile (n.r.: barbatia) lui din punct de vedere erotic, pe care, de exemplu, Bianca Dragusanu le-a gasit intotdeauna perfecte, iar alte femei pur si simplu au fugit de el, pentru ca, efectiv, nu puteau sa suporte atata… ma intelegi, masculinitate in pantalonii unui singur om. (…).

 Prin urmare, asadar, urmeaza in scurta vreme o alta relatie importanta in viata Biancai Dragusanu, iar Tristan Tate revine penumbra, in usoara penumbra in care a fost inainte. A fost bine, a devenit vedeta. (…).”, a mai spus prezentatorul TV.   

Adauga un comentariu