Stiri si curiozitati

Cristi Brancu, atac dur la adresa Antoniei: «Mama imperfecta»

Publicat: 29 iul. 2018
3

Cristi Brancu a comentat cu ochi critici una dintre cele mai mediatizate relatii ale momentului. Prezentatorul si-a expus punctul de vedere in legatura cu Antonia si Alex Velea, dezvaluind cateva detalii necunoscute de publicul larg.

Acesta a vizat una dintre declaratiile Antoniei, in care cantareata povestea cu ochii in lacrimi faptul ca ii lipseste foarte mult fetita ei, Maya, pe care o are din casnicia cu italianul Vincenzo Castellano.

Prezentatorul TV a tinut sa explice circumstantele in care Antonia si Alex Velea s-au intalnit, chiar daca cei doi erau, la acel moment, casatoriti cu alte persoane. Cristi Brancu a luat-o la bani marunti pe Antonia din aceasta privinta si a comentat cu privire la rolul ei de mama, intr-un filmulet publicat pe platforma YouTube, al carui titlu o cataloga pe cantareata ca fiind „iubita perfecta, mama imperfecta”.  Acesta a povestit, in video-ul respectiv, despre faptul ca Antonia nu ales sa se desparta de Vincenzo Castellano „in cel mai simplu mod”, si tocmai de aceea se confrunta acum cu probleme birocratice, doarece „trbuie sa plateasca pentru lucrurile pe care le-a facut, in fata unei familii napoletane”.

„Se intampla ca Antonia sa-l aduca pe Alex Velea chiar in casa din complexul rezidential, care era pe numele lui Castellano, al lui Vicenzo, si Antonia merge cu Alex Velea acolo si ei vad imagini cu aceste lucruri. Se intampla sa ii vada tot mai mult impreuna, Alex Velea, simtind ca lucrurile astea nu pot sa mearga foarte departe, alege sa faca ceea ce trebuie si, in acel moment, Alex Velea divorteaza de Ana, asteptand ca Antonia sa faca acelasi lucru cu Vincenzo. (..) Antonia nu a ales calea cea mai simpla de divorta de o familie cu influenta in Italia, cu influenta in Romania. Are importanta influenta asta? Uite ca are!”, a sustinut Brancu.

„Antonia plange acum gandindu-se la copil! E adevarat insa, tehnic vorbind, chiar si-n momentul in care nu devenise mama, chiar si ulterior, vizitele ei la Maya, fata ei din Italia, nu au fost foarte dese. Poate ca, si cu siguranta, are un program foarte, foarte incarcat – este absolut firesc, este o artista cunoscuta, iata ca mai face si televiziune, se ocupa de online, de reclame, are si doi copii. Fara niciun fel de indoiala vorbeste oricand se poate, familia Castellano nu i-a ingradit niciodata dreptul de a vedea copilul si, mai mult, un lucru care spune, zis eu destul de multe: Alex Velea a cunoscut-o pe Maya(..)E foarte clar ca Antonia l-a lasat pe Vincenzo pentru Alex Velea! ”, a mai adaugat prezentatorul. 

Adauga un comentariu