Magazin

Cristi Brancu: Stefan Banica a caftit-o pe Cristina Topescu pe plaja, iar Raduleasca a plecat de acasa dupa ce l-a vazut cu una

Publicat: 11 ian. 2013
1

Cristi Brancu a facut o serie de dezvaluiri, ieri seara, in emisiunea sa – „Agentul VIP„-, de la Antena 2, despre Stefan Banica jr. Jurnalist de presa mondena de aproape 20 de ani, Cristi Brancu a urmarit cu atentie viata profesionala, dar si personala a celebritatilor din Romania, si crede ca Stefan Banica jr. nu a reusit sa-si gaseasca echilibrul pe plan personal alaturi de niciuna dintre partenerele lui.

„Trebuie sa ne aducem aminte ca in viata lui Stefan Banica jr. au fost Nadia Comaneci, inainte de 1989, apoi Cristina Topescu pe care a caftit-o pe plaja. Dupa a inceput povestea cu Mihaela Radulescu, relatie care a fost frumoasa si spectaculoasa, dar si ea cu probleme. Mihaela a plecat de acasa pentru ca a trecut prin fata casei si, in balcon, l-a vazut pe Fane cu una. A fost fata fina, a plecat, omul a venit dupa ea la munte, fata s-a intors, dupa care a evoluat, l-a lasat pe Stefan si a inflorit in relatia cu Elan”, a spus Cristi Brancu, joi, in emisiunea sa, precizand ca profesional nu are ce sa-i reproseze cantaretului si actorului, potrivit Libertatea.ro.

Afirmatiile lui Cristi Brancu vin dupa ce Andreea Marin (38 ani) si Stefan Banica jr. (44 ani) au anuntat ca divorteaza. Cei doi s-au casatorit din ianuarie 2006 si impreuna au o fetita, Ana Violeta, nascuta in decembrie 2007.

Comentarii
Adauga un comentariu