Fotbal intern

Cristi Chivu, cadou-surpriza pentru Adelina

Publicat: 05 ian. 2012

Fotbalistul lui Inter l-a adus la petrecerea sotiei, organizata cu ocazia împlinirii a 30 de ani, pe Catalin Dobre, concurentul ei preferat de la „Vocea Romaniei”. Familia Chivu a ales Romania ca destinatie pentru Sarbatorile de Iarna. Dupa ce trecerea dintre ani i-a surprins într-un club de fite, pe 3 ianuarie ei au mai avut un motiv de sarbatoare, Adelina împlinind 30 de ani. Cu aceasta ocazie, fundasul lui Inter s-a gandit sa-i faca un cadou inedit consoartei sale si pentru evenimentul ce s-a desfasurat în Capitala l-a adus de la Brasov pe Catalin Dobre, artistul chiar laudandu-se pe pagina sa de Facebook ca i-a cantat Adelinei. Catalin a participat la „Vocea Romaniei”, unde a facut parte din echipa lui Smiley, alaturi de castigatorul concursului, Stefan Stan.
Chiar daca a fost eliminat în semifinale, el a fost favoritul doamnei Chivu si de aceea fostul capitan al echipei nationale l-a ales pentru a încanta asistenta la petrecere. Cristi si Adelina Chivu sunt fani declarati ai emisiunii „Vocea Romaniei” pe care, atunci cand se aflau în Italia, o urmareau pe Internet. Mai mult, cei doi au asistat din public la marea finala a emisiunii, traind la maximum emotia anuntarii castigatorului. De altfel, Chivu si sotia lui sunt mari consumatori de muzica si ori de cate ori au ocazia merg la concerte. Pana acum au asistat la show-urile live ale Madonnei, formatiei U2 sau a celor de la Sistem.
De asemenea, intentioneaza sa vina la Bucuresti în acest an, cand va avea loc concertul celor de la Red Hot Chili Peppers. Cei doi sunt casatoriti din 2008 si au împreuna doua fetite, Natalia si Anastasia. Inainte de a se casatori cu Chivu, Adelina a fost angajata a Antenei 1. Recent ea a anuntat ca si-ar dori sa-si reia activitatea jurnalistica.
„Imi este foarte greu sa stau acasa. Mi-e dor de televiziune, de ritmul alert. Deocamdata n-am ce sa fac, dar într-o buna zi mi-ar placea sa revin”, a spus Adelina în urma cu cateva luni.loading...

Adauga un comentariu