Sport

Cristi Chivu, desfiintat de antrenorul care l-a lansat

Publicat: 03 feb. 2014

Cristi Chivu a ajuns la 33 de ani si pare tot mai tentat sa agate ghetele în cui din cauza accidentarilor care l-au macinat în ultimii ani. Fostul capitan al nationalei mai are contract cu Inter pâna la finalul sezonului, dar e sfatuit de omul care l-a lansat în fotbalul mare sa se retraga. „Dom’le, are vârsta la care mai poate juca! Dar l-au «înjumatatit» accidentarile, lovitura la cap, fracturile de la picioare.

Citeste si: Mesaj emotionant transmis de Cristi Chivu prietenilor: „Durerile sunt prea mari!”

La noi ar mai putea juca, un pic la stânga, un pic la dreapta, dar frumos ar fi sa termine un campionat cu capul sus afara, unde nu poti pacali. Dar poate se gândeste ca mai are de strâns niste bani. Daca mai poate sa joace, sa o faca, dar nu lamentabil, ca în ultimii ani! Sa se retraga în culori vesele, nu cenusii”, a declarat antrenorul Ioan Sdrobis, cel care l-a pregatit pe Chivu la CSM Resita. Cel poreclit „Parintele” l-a luat în colimator pe fostul sau elev. „Chivu spune ca la Ajax a învatat sa paseze. Pai, bine, ma, te luau din România ca o matura, sa te învete fotbal? Te-au luat fara sa stii nimic? Are nasul pe sus baiatul! Nu are caracterul tatalui sau. Mircea (nr. Chivu) era o bijuterie, profesionist dedicat. Chivu era obosit când venea la nationala, dar juca linistit la Inter. El si Mutu au dat putin României si mult buzunarelor lor”, este de parere Sdrobis.

Citeste si: Cristi Chivu se joaca de-a retragerea din fotbal

Retragerea lui Chivu din activitate ar putea fi însa un lucru bun pentru generatiile viitoare. Fostul capitan al nationalei poate fi cooptat în echipa lui Gica Popescu. „Baciul” este principalul favorit la alegerile de la FRF, programate în luna martie.

Citeste si: Cristi Chivu are sanse mari sa revina în fotbalul romanesc

„Astept sa ajunga la federatie, sa-l vad ca pune accentul pe tineri, fiindca si pentru el s-a facut ceva când era junior. Sa vedem ce face el pentru alti copii! Eu i-am dat viteza la CSM Resita”, a mai spus Sdrobis.loading...

Adauga un comentariu