Sport

Cristi Chivu vrea sa elimine CFR-ul: „Sper sa fiu trecut pe lista UEFA”

Publicat: 18 ian. 2013
1

Cristi Chivu, fundasul celor de la Inter Milano, a vorbit despre dubla pe care echipa sa o va disputa în „saisprezecimile” Europa League.
“Sper sa nu se întample nimic pîna la meciul cu CFR, sper sa fiu trecut pe lista UEFA, pentru ca vreau sa vin sa joc la Cluj. Nu prea avem timp sa ne gandim la acest meci deocamdata, avem un program plin. Încercam sa ne mentinem pe toate fronturile, avem treaba pana la meciul cu CFR. Din punctul meu de vedere, sansele sunt egale.
Singurul dezavantaj al Clujului este faptul ca nu va avea niciun meci oficial pana la meciul cu noi. Se joaca! E o competitie unde se pot întampla foarte multe, e vorba numai de doua meciuri. Pana la urma, CFR a facut performante bune în Liga Campionilor, e o echipa buna. Nu m-a mirat victoria lor de la Manchester, nu vreau sa le stirbesc din merite, dar Manchester s-a comportat ca o echipa calificata în ultimele doua meciuri”, a spus Cristi Chivu la Dolce Sport. Meciurile dintre Inter Milano si CFR Cluj vor avea loc pe 14 si 21 februarie, pe DigiSport 1, DolceSport 2, Protv si liveTEXT pe GSP.RO.

Adauga un comentariu