Magazin

Cristi Minculescu a vorbit despre motivul renuntarii la trupa IRIS

Publicat: 20 nov. 2012
1

„Am fost corect, fata de mine insumi, in primul rand, pentru ca am incercat sa rezist, pana la ultimul glont. L-am tras, si pe urma, am parasit pozitia. Am principii, de la care nu pot abdica.”

Aceasta este declaratia lui Cristi Minculescu dupa despartirea de Iris, trupa cu care a intrat in istoria rockului, din Romania.

Pentru prima data, de la ruptura, artistul vorbeste, despre motivele care l-au determinat, sa ia aceasta decizie. Nu s-a certat cu colegii sai, si nu banii, constituie motivul despartirii.

Cristi Minculescu recunoaste ca decizia de a parasi Iris nu a fost una usoara.

„Nu mi-a fost deloc greu, mi-a fost foarte greu daca vreti un joc de cuvinte, dar am spus-o de atatea ori, baietii nu au centrat deloc cu decizia mea. Am fost invins de realitatea romaneasca. Asa zis-ul showbiz, care e mai mult show decat biz. Si asta a contat la decizia mea de a ma stabili in Germania, tara in care stiti ca am renascut a doua oara.”

Artistul a tinut sa nege zvonurile conform carora intre el si fostii colegi ar fi aparut neintelegeri.

„Nimic mai fals. Eu am fost invins de niste mentalitati de aicia. A fost vorba si de o independenta, spirituala si artistica. O eliberare de sub o presiune poate prea mare. Poate a fost oboseala. Am incercat sa rezist pana la ultimul glont. L-am tras si pe urma am parasit pozitia. Am principiile mele si nu pot abdica de la ele.”

Nimic nu poate sterge insa cei peste 30 de ani petrecuti alaturi de Iris.

„A fost viata mea, este. As minti daca v-as spune ca imi este indiferent ceea ce se intampla cu baietii pt ca sunt niste oameni care m-au asteptat jumatate de an cand am avut evenimentul.”

Viata va continua si dupa Iris, marturiseste artistul care isi pregateste revenirea pe scena alaturi de colegii din Germania.

„E al treilea copil. Dupa Florinel si Madalina, asta se cheama Lotus. E o alta floare, o floare foarte frumoasa. Ca orice inceput, e o plecare in necunoscut, dar sper sa gasim luminita de la capatul tunelului cat mai repede.”

In noua formula, Cristi Minculescu pregateste concerte in luna decembrie in mai multe orase din tara, in care se vor regasi piese emblematice ale ultimelor decade. Iar pentru 2013, Lotus are programat primul album.

Sursa: Pro TV

Comentarii
Adauga un comentariu