Eveniment

Cristi Minculescu: „Nu ma retrag din muzica”

Publicat: 29 aug. 2012

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Rock Fm, cantaretul Cristi Minculescu si-a explicat decizia de a se retrage din trupa legendara.

Cristi Minculescu pleaca din trupa Iris si nu vrea sa revina asupra acestei decizii pe care, spune el, a luat-o cu mult timp in urma.

"Decizia a fost luata nu in mod spontan. M-am mirat si eu ca am ajuns in pozitia aceasta de a decide sa parasesc trupa. Este o decizie care nu are sub nicio forma nicio legatura cu baietii din trupa, ci pur si simplu cu vremurile pe care le traim si cu degradarea morala care ne inconjoara in momentul de fata in Romania anului 2012”, a declarat Minculescu.

Artistul a mai spus ca motivele financiare nu au fost hotaratoare. „Pot fi foarte multe interpretari, dar am avut si eu sperantele mele care s-au implinit, nu s-au implinit… Ideea e ca, una peste alta, din 3 septembrie, nu mai sunt la Iris. Nu inseamna ca ma retrag din muzica si baietii au inteles gresit in legatura cu chestia financiara. Sigur ca banii iti fac viata mai usoara, dar nu sunt decisivi si s-a inteles gresit acest motiv. Pur si simplu au fost foarte multe motive mici care au dus la decizia mea”.
 
„Nu ma retrag din muzica, ma retrag de la Iris. Repet, m-am mirat si eu ca am ajuns sa iau decizia aceasta, dar e singurul moment in care nu-mi pare rau. Deocamdata, singura certitudine trista e ca nu voi mai fi la Iris. Nu stiu ce voi face. Ma linistesc si eu un pic, sa ies din presiunea asta, a obiectivelor pe care le-am avut de-a lungul timpului si cu siguranta ca veti afla primii ce am de gand”, a declarat fostul membru al Iris.
 
Artistul a afirmat ca nu exista nicio sansa de a reveni asupra deciziei sale. „Nu e vorba de niciun conflict si baietii chiar mi-au respectat decizia si nu are legatura in plan personal cu niciunul dintre ei. Vreau sa le multumesc lor si voua pentru suportul moral de acum trei ani si jumatate. Acum trebuie sa-I urez succes lui Toni pentru ca o sa aiba o treaba de facut. A fost frumos, dar orice vis frumos dispare dimineata si momentul asta a venit acum”, a mai afirmat acesta.loading...

Adauga un comentariu