Magazin

Cristi Mitrea, veste incredibila pentru Andreea Mantea de Sarbatori

Publicat: 19 dec. 2014
1

Daca, recent, Andreea Mantea se bucura ca a impodobit bradul si ca Sarbatorile ii bat in geam, acum vedeta sufera enorm, din cauza iubitului ei, Cristi Mitrea, care i-a dat o veste teribila.

Cu toate ca de multe ori Cristi Mitrea a umilit-o si a tratat-o foarte urat pe femeia care ii va darui in scurt timp un copil, el nu regreta nimic din tot ce a facut si continua cu aceasta atitudine.

Citeste si Cristi Mitrea a luat o decizie SOC! Oare ce va zice Mantea?

Insarcinata in patru luni, starea Andreei Mantea devine din ce in ce mai instabila, deoarece primeste vesti nu tocmai placute. Iubitul sau, Cristi Mitrea nu tine cont de faptul ca acum are o familie si isi face planuri total diferite de cat ar fi normal.

Se pare ca Andreea Mantea va petrece singura Craciunul, deoarece tatal bebelusului ei a anuntat pe o retea de socializare ca pentru el, acum, este mai importanta cariera.

Citeste si Andreea Mantea isi etaleaza BURTICA. Este foarte mandra!

„Amenajam showroomul pentru Craciun! Avem beculete, un metru de beteala si un bradut care se baga in priza. Suntem sase oameni care lucreaza la proiectul asta. Stiu! Nu vreau sa aud nimic!! Suntem ingineri si cautam perfectiunea”, a scris iubitul Andreei Mantea pe pagina de Facebook.

Adauga un comentariu