Cancan ultimă oră

Cristian Cioacă ar putea ieși mai repede din închisoare. Ce spune avocata Crina Radu

Publicat: 16 oct. 2021
Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu mai bine de 14 ani

Cristian Cioacă ar putea ieşi din închisoare mai repede! Deși acesta a primit o condamnare de 15 de ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu, fostul polițist ar putea ieși de după gratii mai rapid pentru bună purtare.

De-a lungul timpului, presa a scris că Cioacă ar beneficia de tratament preferențial în închisoare, fapt confirmat acum de avocata părinților Elodiei, Crina Radu. Reprezentanta familiei cunoscutei avocate Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu mai mulți ani, a făcut dezvăluiri șocante.

Avocata Crina Radu afirmă că Cristian Cioacă duce o viață exclusivistă în spatele gratiilor.

„Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului.”, a declarat Crina Radu.

Cristian Cioacă ar putea ieși pentru bună purtare

Până acum din pedeapsa de15 ani și 8 luni, s-au scurs abia șapte ani. Cu toate acestea, posibilitatea ca fostul polițist să iasă pe bună purtare din pușcărie este una foarte mare, afirmă avocata familiei Elodiei Ghinescu.

„Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeaspă destul de mică. Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a spus Crina Radu.

Comentarii
Adauga un comentariu