Funny

Cristian Pomohaci, masina de mii de euro! Nu o sa-ti vina sa crezi cum si-a modificat numarul a inmatriculare al bolidului

Publicat: 26 iun. 2017
Cristian Pomohaci e familiarizat cu incalcarea regulilor si avem si dovada! Controversatul preot si-a modificat numerele de inmatriculare ale bolidului de mii de euro, ignorand autoritatile. Numarul inscris este o sfidare a legilor bisericesti.
Cristian Pomohaci a intrat din nou in vizorul presei, dupa ce in mediul online a aparut o inregistrare in care el ar face propuneri indecende unui minor. In urma scandalului, au aparut informatii care mai de care mai controversate, care arata ca preotul era familiarizat cu incalcarea legilor, fie ele impuse de autoritati sau de Biserica.
Controversatul parinte nu a tinut cont de autoritati si si-a modificat numarul de inmatriculare al masinii, astfel incat sa fie scris ”IISUS”.

Vezi si Peste 15.000 de elevi bucuresteni, trimisi gratis pe litoralul romanesc si cel grecesc

Gestul preotului-cantaret a fost rapid taxat de catre „colegii de breasla”, preotul Vasile Rus din comuna bistriteana Nepos criticand atat cariera muzicala, cat si autoturismul de aproape 10.000 de euro cu care se afiseaza Pomohaci.
„Ce s-ar intampla daca „profetul din Rebrisoara” (n.r. preotul Cristian Pomohaci) ar imbratisa viata monahala si ar cauta desavarsirea si ar depune cele 3 voturi: ascultarea, fecioria si saracia si nu ar mai iesi in viata sociala sa se laude cu automobilele proprietate personala? Eu unul cred ca ar face un mare bine Bisericii Ortodoxe si asa criticata destul de aspru in zilele noastre pentru materializarea ei”, a postat pe pagina sa de Facebook preotul Vasile Rus, potrivit adevarul.ro.


loading...

Adauga un comentariu