National

Cristian Preda cere demisia lui Vasile Blaga

Publicat: 04 mart. 2013
1

Europarlamentarul PDL Cristian Preda cere demisia lui Vasile Blaga si numirea unei conduceri interimare pana la conventie. Asta in conditiile in care, spune Preda, Organizatia judeteana PDL Arad a contestat organizarea nestatutara a Consiliului National al partidului din 23 februarie, care a convocat Conventia Nationala.

Batalia pare minora. Nu e. Organizatia Arad i-a dat sah lui Vasile Blaga, acuzat ca a falsificat reuniunea in cadrul careia au fost stabilite conditiile de desfasurare a Conventiei din 23 martie. Presedintele PDL trebuie sa mute. Ce va face? Dupa acuzatia de blat in campanie, organizarea nestatutara a CNC si, in consecinta, a Convetiei, e o povara grea.

Mutarea nu poate intarzia prea mult. In opinia mea, cea mai buna mutare ar fi demisia lui Vasile Blaga. O conducere interimara, prevazuta de Statut, ar trebui sa organizeze apoi un nou CNC si o Conventie legala”, scrie Cristian Preda pe blogul sau.

Reactia lui Vasile Blaga a venit imediat, transmitandu-i lui Preda sa stea linistit la Bruxelles.

Contestatia Biroului Permanent Judetean al PDL Arad la decizia Biroului Permanent National al partidului, care stabileste norma de reprezentare a organizatiilor judetene la Conventia Nationala din 23 martie, se va discuta cel mai tarziu marti seara, a anuntat  presedintele Comisiei de organizare, deputatul Ioan Balan.

Europarlamentarul Cristian Preda o sustine la alegerile interne din PDL pe Monica Macovei. Aceasta este propunerea Refomistilor pentru conducerea formatiunii, scrie b1.ro

Cel de-al treilea candidat, Elena Udrea, si-a depus duminica motiunea pentru sefia partidului. Alaturi i-a fost Emil Boc, fostul premier al Romaniei.

Adauga un comentariu