Sport

Cristian Săpunaru va semna un contract cu echipa pe care a reclamat-o la UEFA. „S-au înțeles!”

Publicat: 24 ian. 2020

Cristian Săpunaru (35 de ani) este foarte aproape de a semna un nou contract. După ce a reziliat cu Denizlispor, internaționalul român, așteptat și de Mirel Rădoi înapoi la naționala României, este aproape de a semna un nou contract, tot cu o grupare din Turcia.
Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Non-amatori din România, a dezvăluit faptul că Săpunaru este foarte aproape de a reveni la Kayserispor, grupare antrenată și de Marius Șumudică în sezonul 2017-2018. În prezent, Kayseri trece prin momente grele, fiind pe ultimul loc în Super Liga, cu 10 puncte.

„Săpunaru a reziliat cu Denizli și acum este la negocieri la Kaisery. Au ajuns la un acord și acum așteaptă să semneze contractul. Are o ofertă bună de acolo și va parafa”, a dezvăluit Hulubei.

Cristian Săpunaru a primit asigurări că-și va primi toți banii de la Kayserispor

Internaționalul român a surprins prin decizia sa, mai ales că se află în litigiu la FIFA cu gruparea turcă. „Așa este, Cristi este în litigiu cu cei de acolo, dar se pare că au ajuns la un consens. Săpunaru își va recupra toți banii restanți dinainte de a pleca la Denizli. Este vorba de acea sumă reclamată la UEFA. Acum, cel mai important pentru el este să joace și, de ce nu, să-l vedem la meciul cu Islanda”, a mai spus Hulubei. Astfel, Cristian Săpunaru se pare că va reveni la clubul pentru care a mai jucat între 2017 și 2019.

Cristi Săpunaru, trofee câștigate în carieră

Până acum, Cristian Săpunaru, transferat vara trecută la Denizlispor, în prima ligă a Turciei, a obținut 10 trofee
1 X Europa League cu Porto
3 X titluri cu FC Porto
2 X Cupe ale Portugaliei cu Porto
2 X Supercupe ale Portugaliei cu Porto
1 X Cupă a României cu Rapid
1 X Supercupa României cu Rapidloading...

Adauga un comentariu