National

Cristian Tudor Popescu, ATAC DUR la Crin Antonescu din cauza lui Fenechiu

Publicat: 15 iul. 2013
1

Reactia liderului PNL la condamnarea lui Relu Fenechiu l-a facut pe Cristian Tudor Popescu sa-l atace pe Crin Antonescu.

Din punctul de vedere al jurnalistului, faptul ca presedintele Senatului, al doilea om in stat, acuza decizia unei instante fara sa aduca nicio dovada, inseamna subminarea statului.

„Dl Antonescu a facut un lucru extrem de grav. Ca presedinte al PNL, ca politician, poate sa arunce cu ce vorbe ii trec prin cap. Exista libertatea de expresie a politicianului. In schimb, dl Antonescu este al doilea om in stat, e presedintele Senatului. Din aceasta imensa functie in stat subminezi literalmente actul de justitie cand declari ca aceasta condamnare (n.r a lui Relu Fenechiu) este determinata de Traian Basescu, ca ICCJ a luat hotararea la comanda sau determinarea lui Traian Basescu, fara sa produci nici cea mai mica dovada. Dl Antonescu submineaza statul”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Realitatea TV.

De asemenea, jurnalistul nu poate sa nu-si puna intrebari legate de comportamentul presedintelui Senatului in cazul in care va castiga cursa pentru Cotroceni.

„Cum va fi dl Antonescu pe prima functie in stat, daca asa se comporta in a doua?”, se intreaba Cristian Tudor Popescu.
sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu