National

Cristian Tudor Popescu, despre discursul lui Klaus Iohannis: „Un teatru de un prost gust desăvârșit, demn de un politician de doi bani”

Publicat: 01 mai 2020
Klaus Iohannis i-a chemat din nou la Cotroceni pe Ludovic Orban, Raed Arafat și mai mulți miniștrii
Klaus Iohannis i-a chemat din nou la Cotroceni pe Ludovic Orban, Raed Arafat și mai mulți miniștrii

Cristian Tudor Popescu Iohannis a jucat un „teatru de prost gust, demn de un politician de doi bani”, referându-se la afirmația în care a spus că PSD a vrut să vândă Ardealul.

„Vă mărturisesc. Mă uit la Klaus Iohannis de vreo 10 ani și în general cred că este aproape imposibil să mă mai surprindă vreun om politic cu ceva în Romania. Îi stiu pe toți. De data asta m-a surprins, nu m-aș fi așteptat. Klaus Iohannis are multe hibe, este de o aroganță imensă, este distant că ființă umană, este trufaș, este rece. Domn’e, dar n-am crezut că e capabil de un asemenea kitsch. Este un kitsch. Un teatru de un prost gust desăvârșit, demn de un politician de doi bani.

Plus doza asta de histrionism cu ‘Jo napot kivanok, PSD’. ‘Jo napot kivanok, PSD’. A jucat, pur și simplu, teatru. Nu l-am crezut capabil de așa ceva, să intre în această zonă. A intrat în zona mocirlei slinoase din politică. Nu am crezut că va recurge la așa ceva. A forțat peste marginile admise lovitura politică (….) kitsch de nivelul celor mai cretinoizi naționaliști. E ridicol, e penibil, e grotesc să spui așa ceva”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Comentarii
  • Iohanis a fost de la incept asa;a avut probleme cu ANI,casele,alte dosare cu retrogedari,
    fiind albit de Kovesi si A.Lazar pe care i-a rasplatit,a cochetat cu PSD, fiind nominalizat prim ministru de acestia,respins de Basescu,ca apoi sa fie un vajnic antipesedist.Numai cine n-a vrut sa vada n-a vazut.A mintit tot timpul.Probabil ca dupa 10 ani se va vorbi mai mult.Tarziu.

Adauga un comentariu