Stiri si curiozitati

Cristian Tudor Popescu, noi declaratii-bomba despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Publicat: 16 sept. 2019

Cristian Tudor Popescu a facut noi declaratii-bomba despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu, in urma caruia un tanar de varsta lui a murit pe loc. La finalul marturisirilor, cunoscutul jurnalist a conchis ca fiul lui Gino Iorgulescu “nu va face nicio zi de puscarie”.

Cristian Tudor Popescu, noi declaratii-bomba despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat dur dupa ce s-a aflat ca baiatul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal era si beat, si drogat in momentul in care a facut accident, iar in urma impactului devastator, un om nevinovat si-a pierdut viata. Indragitul om de televiziune i-a criticat si pe Gabriela si Gino Iorgulescu, care si-au luat angajamentul de a creste cei doi copii pe care Dany Vicol ii avea.

“Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei masini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice si ghiftuit cu cocaina. A ucis un tanar de 24 de ani, tata a doi copii, care conducea linistit pe sensul lui de mers.

Acum, tanarul Iorgulescu e la Terapie Intensiva, medicii se lupta sa-i salveze viata. Daca junele Mario va trai, as pune un pariu cu dumneavoastra, stimati cititori: nu va face nicio zi de puscarie. Cocaina va deveni zahar pudra, iar alcoolemia – nerecoltata in conditii legale, dupa cum va demonstra turma de avocati platita de tata Gino. De ce cred ca asa va fi? Aud ca tata Gino s-a oferit sa creasca copiii celui omorat. Sa-i creasca, deci, cum l-a crescut pe Mario, pana ii aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaina”, a scris Cristian Tudor Popescu pe site-ul publica.ro.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit