National

Cristian Tudor Popescu prooroceste: Sebastian Ghita si Liviu Dragnea sunt implicati

Publicat: 01 ian. 2017
1
Cristian Tudor Popescu crede ca odata cu instalarea regimului Dragnea, consecintele se vor vedea si in justitia din Romania. El si-a argumentat afirmatia aducand in discutie cazul deputatului Sebastian Ghita, care „a disparut in hiperspatiu”, pe DN1, din supravegherea politiei romane, fara ca nimeni sa fie gasit raspunzator.
„Dl Ghita nici macar nu a primit mandat de arestare, dupa care, procurorul general, dl Augustin Lazar, ne spune ca tot ce debiteaza dl. Ghita de pe ecranul televiziunii sale personale, adica niste vorbiri dement denigratoare la adresa unor persoane si institutii ale statului roman, cu intentie vadita de subminare a lor, sunt doar niste exercitii de exprimare libera, legale, ale dlui Ghita. Incredibil! Care va sa zica nu sunt sechestrate aceste inregistrari, aruncate in eter de dl Ghita ca de Osama bin Laden – asa obisnuia bin Laden sa-si trimita inregistrarile, deci nu e nicio problema pentru procurorul general al Romaniei, iar dl presedinte Dragnea, seful Guvernului si Parlamentului, il numeste pe acest domn Ghita – cu duiosie, cu prietenie – „Sebi”, invocand si dand ca exemplu ce spune dansul, adica luati aminte la ce spune „Sebi”. Cam astea sunt perspectivele in legatura cu ce se va intampla cu justitia din Romania. Din pacate, nu pot avea o viziune mai luminoasa”, a punctat Cristian Tudor Popescu la Digi24.
„Acest domn Ghita isi bate joc de 11 zile de toate autoritatile statului din aceasta tara si nu are probleme. Nu are o problema Procuratura, nu are o problema Politia…Deci, este un infractor fugar care apare la televizor si da cu tifla, prezentand tot felul de hartii obscure care nu se vad, tot felul de manipulari adresate maimutelor antropoide de catre acest domn si vad ca nu e nicio problema! Probabil asa va fi in continuare, astea sunt noile orientari in justitia din Romania. Om vedea!”, a conchis pe un ton amar jurnalistul Cristian Tudor Popescu.
Comentarii
Adauga un comentariu