Sport

Cristiano Ronaldo a anuntat cand vrea sa se retraga

Publicat: 12 nov. 2015

Vedeta portugheza Cristiano Ronaldo (Real Madrid) a estimat ca va mai juca 4 sau 5 ani inainte de a-si agata ghetele in cui, iar din acel moment va trai ca un rege alaturi de familie si prieteni.

Ronaldo a facut aceste declaratii intr-un interviu publicat de revista lusitana ”Caras” si a precizat ca fotbalul este o parte importanta a vietii sale si din acest motiv incearca sa dea 100% tot timpul.

Internationalul portughez a vorbit si despre adversitatea unor suporteri, care insa il motiveaza si mai mult: „Nu sunt cea mai modesta persoana din lume, admit asta, nu sunt fals, dar in anumite aspecte sunt foarte umil„.

Atacantul de 30 ani a marturisit ca fiul sau de 5 ani i-a cerut sa-i cumpere un iPhone 6 ca sa vorbeasca cu el la telefon, dar Ronaldo a refuzat si i-a spus ca bunica sa ar trebui sa aiba telefonul, daca vrea sa vorbeasca cu el. De asemenea, Ronaldo a marturisit ca este foarte disciplinat, desi mai bea un pahar de vin din cand in cand sau mananca un hamburger acompaniat de o coca cola.loading...

Adauga un comentariu