Sport

Cristiano Ronaldo, mesaj în vestiarul echipei Manchester United: „Nu am revenit să fiu o majoretă”

Publicat: 14 sept. 2021
Pe cine vor șefii lui Juventus să aducă în ofensivă, alături de Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Nu am revenit să fiu majoretă, iubesc clubul şi mentalitatea de învingători, acesta a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo coechipierilor săi, în vestiar, la revenirea la Manchester United, potrivit The Sun.

„Am revenit aici din două motive. Primul este că iubesc acest club. Al doilea este că iubesc, mai presus de toate, mentalitatea de învingător a acestui club. Nu am revenit să fiu o majoretă. Dacă vreţi să reuşiti, am nevoie să iubiţi cu tărie această echipă. Trebuie să mâncaţi, dormiţi şi să luptaţi pentru acest club. Că jucaţi sau nu, trebuie să vă susţineţi coechipierii şi să daţi sută la sută pentru acest club. Sunt aici pentru a câştiga şi nimic altceva”, a spus Ronaldo, conform The Sun.

Portughezul Cristiano Ronaldo a înscris două goluri, sâmbătă, pentru Manchester United, în meciul de pe teren propriu cu echipa Newcastle United, contând pentru etapa a patra a campionatului Angliei.

Ronaldo a revenit în această lună la Manchester United, echipă pentru care a mai jucat în perioada 2003-2009.

Manchester United s-a impus cu scorul de 4-1 în meciul de acasă cu Newcastle. Ronaldo a marcat în minutele 45+2 şi 62. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Fernandes ’80 şi Lingard ‘90+2, iar pentru oaspeţi a marcat Manquillo ’56.

Cristiano Ronaldo, după ce a semnat cu Manchester United: „Plec de la un club uimitor”

Sir Alex Ferguson l-a sunat pe Cristiano Ronaldo și l-a convins să semneze cu Manchester United! Fostul antrenor al lui United s-a implicat personal în transferul portughezului. Mutarea lui Ronaldo de la Juventus la Manchester a fost anunțată pe contul de Twitter al clubului englez.

Cristiano Rona susține că Juventus o să rămână mereu în inima sa.

„Azi plec de la un club uimitor, cel mai mare din Italia și sigur unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și voi iubi mereu orașul Torino până în ultimele zile. ′′Tifosi bianconeri′′ m-au respectat mereu și am încercat să mulțumesc respectului luptându-mă pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție. La final, cu toții putem privi înapoi și realiza că am reușit lucruri mărețe, nu tot ce ne-am dorit, dar totuși, am scris o poveste destul de frumoasă împreună.

′′ Juve, povestea unei mari iubiri

Alb care cuprinde negru

Corul care chiar se ridică

Juve pentru totdeauna Sara…”

Voi fi mereu unul dintre voi. Acum faci parte din istoria mea, așa cum simt că fac parte din a ta. Italia, Juve, Torino, tifosi bianconeri, vei fi mereu în inima mea”, a puntat Ronaldo, pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu