Sport

Cristiano Ronaldo, prima reacție după ce a semnat cu Manchester United: „Plec de la un club uimitor”

Publicat: 27 aug. 2021
Pe cine vor șefii lui Juventus să aducă în ofensivă, alături de Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Sir Alex Ferguson l-a sunat pe Cristiano Ronaldo și l-a convins să semneze cu Manchester United! Fostul antrenor al lui United s-a implicat personal în transferul portughezului. Mutarea lui Ronaldo de la Juventus la Manchester a fost anunțată pe contul de Twitter al clubului englez.

Cristiano Rona susține că Juventus o să rămână mereu în inima sa.

„Azi plec de la un club uimitor, cel mai mare din Italia și sigur unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și voi iubi mereu orașul Torino până în ultimele zile. ′′Tifosi bianconeri′′ m-au respectat mereu și am încercat să mulțumesc respectului luptându-mă pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție. La final, cu toții putem privi înapoi și realiza că am reușit lucruri mărețe, nu tot ce ne-am dorit, dar totuși, am scris o poveste destul de frumoasă împreună.

′′ Juve, povestea unei mari iubiri

Alb care cuprinde negru

Corul care chiar se ridică

Juve pentru totdeauna Sara…”

Voi fi mereu unul dintre voi. Acum faci parte din istoria mea, așa cum simt că fac parte din a ta. Italia, Juve, Torino, tifosi bianconeri, vei fi mereu în inima mea”, a puntat Ronaldo, pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu