Cancan ultimă oră

Cristina Bâtlan este o mămică fericită. Iată cum arată Adrian, fiul ei de 18 ani

Publicat: 04 mai 2022
Cristina Bâtlan este o mămică fericită. Iată cum arată Adrian fiul ei de 18 ani
Fiul "leoaicei" s-a născut prematur la 5 luni și jumătate, cântărea doar 815 grame și medicii nu-i dădeau nicio șansă

Cristina Bâtlan a ajuns în lumina reflectoarelor la scurt timp după ce a acceptat postul de jurat în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”. Deși și-a creat un renume în lumea afacerilor, „leoaica” și-a ținut viața personală departe de ochii presei. Vedeta are și un fiu, însă puțini oameni știu cine e și cum arată Adrian Bâtlan, ajuns de curând la vârsta majoratului.

Fiul „leoaicei” s-a născut prematur la 5 luni și jumătate, cântărea doar 815 grame și medicii nu-i dădeau nicio șansă. Totuși, medicul pediatru Ana Culcer a reușit să-i salveze viața, la rugămințile tatălui lui.

„Roberto (nr. fostul soţ al Cristinei), în momentul în care Adi s-a născut, a spus că acest copil dacă are gena mea şi a ta, nu are cum să moară, el trăieşte. Medicii au spus că nu are nicio şansă. Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, m-au declarat că am avortat, pe externarea din spital scria avort. Şi Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator”, a povestit Cristina Bâlan la podcastul lui Măruță.

Cristina Bâlan: „Mi se părea superb”

Cristina Bâlan a spus că fiul ei a fost declarat viu după trei zile, pentru că şansa lui la viață era infimă. Vedeta nu a putut să își țină fiul în brațe din prima zi, ci l-a văzut abia după trei zile.

„Copilul a fost declarat viu după trei zile, pentru că şansa lui era infimă, nu exista. Eu nu l-am văzut în primele trei zile, l-am văzut abia după trei zile. Am văzut un copil care râdea. I-am cerut surorii mele să-mi facă haine pentru Adi, i-am spus să se ducă să ia un costum de vârsta zero şi să îl taie la jumate. Era foarte, foarte mic. Mi se părea superb. Cred că orice mamă îşi vede copilul superb. Adi nu se poate uita la pozele cu el şi nu înţelege cum îl vedeam superb”, a mai spus ea.

Fiul Cristinei Bâtlan are 18 ani

Recent, cu ocazia majoratului lui Adrian, Cristina Bâtlan a postat o fotografie cu fiul său pe Instagram, declarându-se „cea mai mândră mamă!”!: „Viața este o misiune! Ai ajuns la majorat, însă vârsta este doar un număr!! Îți doresc să trăiești frumos, dragul meu! Sunt cea mai mândră mamă!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristina Bâtlan (@cristinabatlan)

Asemeni părinților săi, Adrian Bâtlan vrea să își înceapă o afacere. Mai precis, și-ar dori să producă tot încălțăminte, dar un model cu care să revoluționeze piața din România.

„Merg pe urmele lor, dar într-un alt domeniu. Este un gol în piață pe zona de încălțăminte foarte exclusivistă”, a declarat fiul Cristinei Bâtlan.
Adauga un comentariu