Cancan

Cristina Becali este fiica cea mică a latifundiarului din Pipera. Ce pasiuni are mezina

Publicat: 25 nov. 2021
Cristina Becali
Cristina Becali calcă pe urmele tatălui său

Cristina Becali este fiica cea mică a patronului FCSB. Aceasta este pasionată de fotbal, ocupând postura de portar într-o echipă. Pe lângă Cristina, Gigi Becali și soția sa mai au două fiice, pe nume Teodora și Alexandra. Surorile Becali se înțeleg bine și uneori pot fi văzute la restaurant, luând masa. Singura fiică a lui Becali care s-a căsătorit este Teodora. Aceasta și-a unit destinele cu Mihai Mincu, în 2019. În prezent, fiicele lui Gigi Becali au afaceri în construcții. Însuși Dumitru Dragomir are numai cuvinte de laudă la adresa acestora.

În repetate rânduri, Cristina Becali a fost surprinsă în compania unui bărbat. Cei doi erau foarte îndrăgostiți. În acest an, mezina familiei Becali a comis ilegalități în trafic pentru a ajunge mai repede la o farmacie. După cum se știe, Gigi Becali le face toate poftele celor trei fiice, iar în schimb le cere doar un lucru: să meargă la biserică.

Ce pasiuni are Cristina Becali

Cristina Becali o ia pe urmele tatălui său. Aceasta joacă în echipa de fotbal a Școlii Americane din București, în postura de portar. Deși patronul clubului FCSB a păstrat discreția cu privire la fiica sa, paparazzi au surprins-o la o sesiune de shopping, îmbrăcată în haine scumpe. Anul trecut, tânăra a fost surprinsă alături de iubitul său. Chiar dacă bărbatul nu face parte din aceeași clasă socială ca familia Becali, acest lucru nu stă în calea fericirii celor doi.

De cealaltă parte, Teodora și Alexandra Becali, celelalte surori, sunt pasionate de aerobic și baschet. În liceu, acestea au fost eleve exemplare, care au învățat foarte bine și erau foarte cuminți. În prezent, fiicele mai mari ale lui Gigi Becali derulează anumite afaceri în construcții, fiind implicate în proiecte imobiliare.

Cum se înțeleg surorile Becali

Gigi Becali și soția sa au împreună trei fiice, Teodora, Alexandra și Cristina. Faimosul latifundiar este foarte mândru de fetele sale, pe care le răsfață. În schimbul a toate acestea, părintele se așteaptă să meargă la biserică. Fiica cea mare, Teodora, are 26 de ani. Aceasta a studiat Facultatea de Anteprenoriat și Administrarea Afacerilor din Cadrul Academiei de Studii Economice. Ea și soțul său, Mihai Mincu, s-au căsătorit în 2019 și au împreună o fiică. Nunta a avut loc pe data de 10 octombrie, iar la ceremonie au participat peste 700 de invitați

Teodora și Alexandra se înțeleg foarte bine, ca drept dovadă că fost surprinse luând masa împreună la un restaurant. Când Mihai Mincu a cerut-o în căsătorie pe Teodora, Gigi Becali a organizat o petrecere la un hotel de lux din capitală. La acest eveniment, Cristina a purtat o rochie lungă, de firmă.

Fiicele latifundiarului au afaceri imobiliare

Acum, cele trei fiice au afaceri în construcții. Chiar Dumitru Dragomir a cumpărat de la ele și are numai cuvinte de laudă la adresa acestora. Deoarece sunt faimoase, bineînțeles că în sfera publică apar diverse zvonuri. Astfel, despre Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, s-a zvonit că ar fi fost într-o relație cu Mihnea Grigoriu, care a părăsit-o. În urma acestor zvonuri, tânăra a transmis un mesaj dur pe Facebook

„Am de făcut câteva precizări cu privire la ştirile apărute în presa mondenă, în care se scrie că de câteva săptămâni eu şi familia mea am trece printr-o dramă. Eu şi Mihnea Grigoriu ne cunoaştem încă din copilărie şi niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât o relaţie de prietenie, fapt pe care de altfel el însuşi îl poate confirma”. În altă ordine de idei, doar Cristina Becali îi calcă pe urme tatălui său în ceea ce privește pasiunea pentru fotbal.

Adauga un comentariu