Sporturi

Cristina Bujin, calificata in finala probei de triplu salt

Publicat: 04 mart. 2011

Atleta Cristina Bujin s-a calificat, astazi dimineata, in finala probei de triplu salt la Campionatele Europene in sala de la Paris. Sportiva in varsta de 22 de ani originara din Constanta a sarit 14 metri si 12 de centimetri din a doua incercare, calificandu-se in finala cu a saptea performanta. Pentru Bujin saritura de la Paris a fost cea mai buna a sezonului. O alta atleta tricolora participanta in calificari a fost Carmen Toma, aceasta clasandu-se pe locul 17, cu o saritura ce a masurat 13 metri si 66 de centimetri.

Pe primul loc s-a clasat rusoaica Natalia Kutyakova (14.44 m), care si-a corectat astfel cel mai bun rezultat personal. In alta ordine de idei, Bianca Razor a ratat calificarea in semifinalele probei de 400 metri, dupa ce a incheiat cu al 15-lea timp in serii.

Primele 12 atlete au obtinut dreptul de a alerga in semifinale, iar Razor a ratat prezenta printre acestea pentru doar 14 sutimi, terminad in 55.08 secunde seria a treia preliminara.

Sala Paris-Bercy gazduieste de astazi si pana duminica a 31-a editie a Campionatelor Europene de atletism, obiectivul delegatiei Romaniei fiind obtinerea unei medalii.loading...

Adauga un comentariu