Cancan ultimă oră

Cristina Chiser vârstă. Câți ani sora mai mică a Andreei Marin

Publicat: 09 mart. 2021
Cirstina Chiser blondă
Cristina Chiser, sora Andreei Marin, s-a orientat spre lumea afacerilor

Dacă pe Andreea Marin o știe toată lumea, puțin isunt cei care au habar că aceasta are o soră mai mică. Este vorba despre Cristina Chiser, care este la fel de frumoasă ca sora ei mai în vârstă, dar care nu a dorit vreodată să ajungă în lumina reflectoarelor.

Deși este una dintre cele mai cunoscute prezentatoate tv, Andreea Marin a ținut să nu-și expună în media familia, fiind extrem de atentă la acest aspect.

Cristina Chiser care va împlini anul acesta 41 de ani și are trăsături la fel de frumoase ca sora ei mai mare. Totuși, cele două surori nu seamănă din punct de vedete fizic. În timp ce Andreea este șatenă cu ochi căprui, sora ei are ochi albaștri și îi place să se vopsească blondă.

Andreea și Cristina au suferit enorm, în copilărie, după ce mama lor a murit într-un accident de mașină, iar în urmă cu trei ani și tatăl lor s-a stins din viață.

Cristina Chiser vârstă: Nu a atras-o lumea televiziunii ci afacerile

Cristina Chiser, în ciuda trăsăturilor ei frumoase, nu a vrut să aibă vreodată de a face cu lumea televiziunii. Aceasta s-a orientat spre lumea afacerilor. Mai întâi a avut o pizzerie, însă afacerea nu a mers așa cum și-a dorit. Cristina a adunat mai multe restanţe la plata chiriei și a fost nevoie ca proprietara spațiului să apeleze la instanţă, fiind vorba despre o datorie de aproximativ 15.000 de euro.

Ulterior, Cristina, împreună cu soțul ei, au avut un restaurant cu specific italian, dar nici de această dată sora Andreei Marin nu a reușit să aibă succes.

Desprea Cristina, Andreea Marin a avut mereu numai cuvinte de laudă și a spus mereu că există o legătură frumoasă între ele. Relația dintre cele două surori a fost clădită pe suferința comună după pierderea părinților.

Cele două surori și-au pierdut mama la o vârstă fragedă. Când a decedat mama lor în urma unui accident rutier, Andreea Marin avea numai 10 ani, iar sora ei doar 4 ani.

Despre mama ei, Andreea Marin spunea că a înzestrat-o cu frumusețea fizică, iar tatăl său este cel care i-a insuflat puterea și îndrăzneala. Cristina, în schimb, seamănă fizic cu tatăl ei.

Cele două mai au un frate și o soră vitregă

Andreea Marin și Cristina Chiser mai un frate vitreg din căsătoria tatălui lor cu a doua soție. Dan Marin a murit în 2016, iar la înmormântare, fratele Andreei Marin s-a năpustit asupra unui cameraman care filma evenimentul.

Tatăl Andreei Marin a fost căsătorit de trei ori. Prima soție, mama Andreei Marin și a Cristinei a murit în 1984, în urma unui accident de mașină. Cu a doua soție, Dan Marin a făcut un băiat pe nume Ionuț, însă de care a divorțat. Iar din 2006, bărbatul și-a refăcut viața alături de Renata, șefa Direcției Județene de Evidență a Populației din Iași, care avea și ea o fiică.

Andreea Marin și Cristina Chiser mai au și o soră vitregă. Gabriela Puşcaşu va împlin ianul acesta 30 de ani și este fiica Renatei Marin, femeia cu care Dan Marin s-a căsătorit, în 2005, pentru a treia oară. Gabriela provine dintr-un mariaj anterior al Renatei, a studiat la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” și a cochetat mulți ani cu moda.
Adauga un comentariu