Cancan ultimă oră

Cristina Ciobănașu renunță la rolul din serial: „Nu vreau să mă lungesc cu vorba”

Publicat: 19 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Serialul Sacrificiul a captat imediat atenția telespectatorilor, iar așa cum era de așteptat, personajul interpretat de Cristina Ciobănașu a ajuns rapid în inimile fanilor. Cu toate acestea, s-a speculat de mai multă vreme faptul că actrița ar „dispărea” din sezonul 2. Acum, Cristina Ciobănașu a spus lucrurilor pe nume și a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor!

Cristina Ciobănașu a fost extrem de apreciată în serialul Sacrificiul, iar personajul ei a devenit foarte îndrăgit și iubit. De ceva vreme, fanii au intrat în panică și s-au întrebat, în repetate rânduri, dacă actrița va mai apărea și în sezonul 2 al serialului. Fără să stea pe gânduri și conștientă fiind de faptul că oamenii au nevoie de un răspuns, Cristina Ciobănașu a dat cărțile pe față.

Vedeta de la Antena 1 a mărturisit că își dorește să se axeze mai mult pe studii, lucru care o împiedică, pentru moment, să mai fie atât de prezentă în Sacrificiul.

Traseul personajului său devine unul diferit, însă aceasta nu „dispare” cu totul din serial.

”Am primit foarte multe mesaje în legătură cu apariția mea sau mai bine zis cu “dispariția” mea din sezonul doi ???? Nu vreau să mă lungesc cu vorba, dar vă rog să mă credeți când vă spun că sunt extrem de fericită să lucrez cu @madalinabellariu . E super talentată, super frumoasă, iar povestea personajului pe care îl interpreteaza o să vă emoționeze din prima clipă și o să vă facă să vă îndragostiți de ea! Pe Amza deja l-a vrăjit, pe bună dreptate! ???? Vlad rămane lângă mine, iar Amza…????”, a scris Cristina Ciobănașu pe contul de Facebook.

Din cauza faptului că actrița va lipsit din noul sezon al serialului, Vlad Gherman va avea o nouă parteneră, pe nimeni alta decât Mădălina Bellariu, care a apărut în film alături de Jude Law.

Adauga un comentariu