Actualitate

Cristina Cioran, declarații despre o nouă sarcină. Vedeta este optimistă ținând cont prin ce a trecut

Publicat: 20 ian. 2022
Cristina Cioran sarcină
Cristina Cioran și logodnicul ei plănuiesc să mai facă un copil

Recent, actrița Cristina Cioran a uimit pe toată lumea când a vorbit despre o nouă sarcină, astfel că împreună cu logodnicul ei Alex Dobrescu ia în calcul să mai facă un copil. După cum bine se știe, vedeta TV a trecut prin momente dificile în vara anului trecut, când a născut prematur o fetiță. Din fericire, Cristina Cioran și logodnicul ei au depășit perioada critică iar micuța Ema este bine.

Vedeta TV în vârstă de 44 de ani a născut în luna iulie 2021 o fetiță, care a venit pe lume prematur, la doar 7 luni. Cristina Cioran s-a confruntat cu o mai multe probleme în timpul sarcinii însă în cele din urmă a depășit toate problemele. În prezent, actrița și Alex Dobrescu, logodnicul ei, sunt părinții unei minunate fetițe, pe nume Ema. Recent, vedeta s-a arătat dispusă să mai facă un copil, frățior sau soră pentru fiica sa.

Ce spune Cristina Cioran despre o nouă sarcină

Întrebată dacă și-ar mai dori un copil, vedeta a dat un răspuns surprinzător. A trecut prin multe greutăți în ultima perioadă, dar fericirea pe care i-o aduce prezența Emei nu se compară cu nimic. Vedeta de televiziune a spus într-o emisiune că a vorbit cu iubitul ei și ambii își mai doresc un copil. Nu o sperie deloc această idee, deși a trecut printr-o mare cumpănă dând naștere prematur.

„Ne mai dorim un copil. Am vorbit despre asta. Ne-am tot gândit. Nu mă sperie deloc ideea. Acum vom vedea ce ne oferă viitorul”, a dezvăluit Cristina Cioran.

Actrița a devenit mamă, pentru prima dată, cu 5 zile înainte de a împlini 44 de ani, dar asta nu a speriat-o deloc, ba dimpotrivă, a simțit din prima zi că este o binecuvântare. Totul a decurs bine până în luna a șaptea de sarcină, când Cristinei i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital. Fiica ei, Ema, s-a născut prematur și a stat la incubator nu mai puțin de o lună și jumătate.

Ce fel de mamă este Cristina Cioran

Vedeta a dezvăluit că, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat în ultimele luni, este o mamă liniștită și relaxată. Cristina Cioran și fiica ei au fost la un pas să petreacă Revelionul în spital, după ce micuței Ema i s-a făcut rău în sensul în care abia mai putea să respire. Imediat, proaspăta mămică a pregătit bagajul și s-a prezentat cu fiica ei la spital. Din fericire, nu a fost nimic grav și curând ambele aveau să se întoarcă în sânul familiei. Despre Ema, Cristina spune că este o fetiță puternică, dolofănică, prietenoasă și veselă. Micuța a trecut prin multe, dar a răzbit și acum crește sănătoasă.

„Sunt o mamă relaxată, liniștită. Nu mă deranjează că se trezește, că plânge. E dolofănică, prietenoasă și veselă. O ador”, a mai dezvăluit Cristina Cioran.

Acum, după ce Cristina Cioran a fost întrebată despre o nouă sarcină, ea și logodnicul ei au precizat că iau în calcul să mai facă un copil.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu