Cancan

Cristina Ich a pozat nud! Vedeta și-a surprins fanii cu o fotografie îndrăzneață

Publicat: 25 nov. 2021
Cristina Ich îmbrăcată în negru
Numele real al Cristinei Ich este Cristina Micu.

Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase femei din România, a pozat nud în urmă cu mai mulți ani. Imaginea, postată de vedetă pe o rețea de socializare, a fost realizată de un fotograf italian.

Cristina Ich este unul dintre cei mai buni influenceri din România. Cristina Micu, pe numele său real, provine din Republica Moldova și are 34 de ani. Puțină lume știe, dar frumoasa moldoveancă a studiat, timp de câțiva ani, la Facultatea de Medicină, însă nu și-a finalizat studiile. S-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton datorită trăsăturilor ei fizice, multă lume comparând-o cu Angelina Jolie, starul de la Hollywood. Însă, Cristina Ich nu a atras un public numeros doar prin frumusețe, ci și prin discursul pe care îl are în mediul online.

În urmă cu ceva timp, vedeta s-a lăsat fotografiată goală.

Cristina Ich, apariție incendiară pe Instagram: „Primul meu nud artistic”

Angelina Jolie de România, cum este numită adesea, și-a surprins fanii cu o fotografie îndrăzneață. Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o imagine în care apare dezbrăcată complet. La descrierea fotografiei, care a strâns mii de aprecieri, a specificat: „Primul meu nud artistic”

Imaginea a fost realizată, în urmă cu patru ani, de Giuseppe Circhetta, un fotograf italian.

Imagine cu Cristina Ich dezbrăcată
Cristina Ich a pozat nud în noiembrie 2017.

Cum a devenit cunoscută Cristina Ich

Cristina Ich s-a făcut remarcată în urma colaborării cu Bromania în filmulețele amuzante, fiind apoi observată de italieni. A fost selectată pentru emisiunea „Ballando con le stele”, format asemănător emisiunii „Dansez pentru tine”.
În urmă cu un an, frumoasa șatenă a primit titlul de cel mai bun influencer din România.

În ceea ce privește viața sa amoroasă, Cristina Ich a avut o relație cu sportivul Luca Dabah. Din păcate, din anul 2017, viața i-a făcut să meargă pe căi separate. Iată ce a declarat vedeta atunci:

„Indiferent de ceea ce s-a întâmplat între noi și chiar dacă nu mai suntem împreună, vreau să știe toată lumea că te iubesc, te-am iubit și te voi iubi mereu…. și nu există explicație. Da, am greșit și îmi asum…”, a spus Cristina Ich.

Cristina Ich pe plajă
Cristina Ich a avut o relație cu sportivul Luca Dabah

Gurile rele spun că frumusețea acesteia este rezultatul operațiilor estetice, dar Cristina Ich le-a arătat o fotografie, de pe vremea când avea 16 ani.

„Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată.

Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea”, consemna Cristina Ich la un moment dat pe Instagram.

Cristina Ich în lenjerie intimă
Cristina Ich nu are operații estetice

Cristina Ich trăiește o poveste de iubire cu Alex Pițurcă

În prezent, Cristina Ich formează un cuplu cu Alex Pițurcă, fiul celebrului fotbalist Victor Pițurcă. Cei doi au un copil, pe nume Noah, care s-a născut în noiembrie 2019. Iată cum s-au cunoscut cei doi:

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată.”

„Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, a declarat Cristina Ich în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Cristina Ich cu Alex Pițurcă și copilul lor
Între Cristina Ich și Alex Pițurcă este o diferență de 7 ani.
Adauga un comentariu