Cancan ultimă oră

Cristina Ich declară război alăptatului în public

Publicat: 19 nov. 2019

Cristina Ich taie în carne vie! Recent devenită mămică, frumoasa vloggeriţă şi-a spus părerea despre alăptatul bebeluşului în public! Şi nu doar atât! Aşa cum ne-a obişnuit, şatena a vorbit fără menajamente despre primul moment în care a alăptat.

Ori de câte ori vrea să îşi expună un punct de vedere, Cristina Ich postează filmuleţe în care îşi împărtăşeşte ideile cu admiratorii. Lucru pe care l-a făcut şi de această dată! Frumoasa şatenă a explicat pe reţeaua socială, pe care este activă, că alăptatul reprezintă un gest intim, motiv pentru care proaspetele mămici nu ar trebui să se afişeze pe internet cu acest lucru.

Mai mult de atât, Cristina Ich consideră că mămicile care nu au un stil de viaţă sănătos, nu ar trebui să alăpteze, acesta fiind şi motivul principal pentru care apar colicii.

„Foarte important acel colostru de dat la copil. Sunt de acord cu alăptatul atât timp cât ai lapte. Nu sunt de acord să-ți postezi sânul pe Internet. Asta nu sunt de acord… mi se pare foarte intim.

E ca și cum ți-ai arăta fix zona intimă pe Internet. Pentru mine e același lucru. Nu ai cum să faci așa ceva, chiar dacă este foarte frumos și este un sentiment deosebit pentru unele, pe mine mă doare de mor.” a spus Cristina Ich

Celebrul model a mărturisit că deşi, alăptatul nu reprezintă deloc ceva plăcut pentru aceasta, pentru micuţul ei este dispusă să facă orice. Se pare că şatena a avut parte de câteva experienţe destul de dure, când a venit vorba să îsi hrănească bebeluşul.

„Sânii mei erau însângerați. Dacă ești masochistă îți place foarte mult. Dacă ești om normal și ai minimum de sensibilitate nu are cum să-ți placă. Pentru fiul tău faci orice”, a mai spus Cristina Ich, pe contul său de socializareloading...

Adauga un comentariu