Funny

Cristina se afla la masa in centrul Bucurestiului, cand un baietel sarman s-a apropiat de usa restaurantului. Proprietara localului l-a invitat la masa, insa copilul a cerut timid mancarea la pachet. Cand a aflat motivul toata lumea a ramas impresionata

Publicat: 23 mai 2019
9

Cristina hotarase sa iasa cu prietena ei in oras sa manance. S-au intalnit in centrul Bucurestiului si au decis sa mearga la un restaurant pe malul Dambovitei.

Cele doua fete s-au asezat linistite la masa si isi vedeau de discutii cand dintr-o data un copil pe la 8-9 ani a aparut in fata usii cu mai multe pungi cu mancare pentru catei.

Proprietarea restaurantului se afla acolo si a impresionat-o foarte tare ca baietelul, care ar fi trebuit sa se joace cu prietenii lui, incearca sa faca rost de cativa banuti. Nu a stat pe ganduri si a comandat bucatarului sa faca o portie mare de mancare.

Cand totul a fost gata, femeia l-a invitat pe copil la masa. Micutul s-a speriat pentru moment. A ezitat sa se aseze si incerca timid sa o convinga pe proprietara sa ii puna mancarea la pachet

Femeia nu a stat pe ganduri si l-a intrebat de ce isi doreste acest lucru, iar atunci a urmat marea surpriza. Baiatul i-a spus ca vrea sa duca din mancare acasa pentru ca are mai multi frati si doreste sa imparta totul cu ei. Lumea a ramas extrem de impresionata si a incercat sa il ajute cum s-a putut.

Copilul a multumit pentru tot si a plecat zambind.

Adauga un comentariu