Stiri si curiozitati

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu, dezvaluiri din dormitorul lor! „Ne dor oasele” Vezi ce fac cei doi de ceva timp!

Publicat: 10 apr. 2019
3

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu, dezvaluiri din dormitorul lor! Vezi ce fac cei doi de ceva timp!

„Aceasta femeie mi-a salvat sufletul! Aceasta femeie mi-a salvat viata! Aceasta femeie mi-a crescut si iubit copiii ca si cum ar fi fost ai ei! Aceasta femeie si-a infipt destinul pentru totdeauna in inima mea! Aceasta femeie s-a lasat crucificata pentru mine! Aceasta femeie mi-a purtat in pantec un copil minunat si i-a dat viata (cu voia Domnului)! Aceasta femeie merita Totul! Aceasta femeie este o Comoara!”, este statusul prin care Madalin Ionescu a reusit, acum ceva timp, sa arate exact chintesenta sentimentelor profunde pe care le nutreste pentru sotia lui.

Cei doi sunt impreuna de mai bine de noua ani si au facut multe sacrificii in numele iubirii lor. O perioada au fost blamati, criticati si chiar ostracizati, dar modul in care au luptat cu toate resursele pentru dragostea lor le-a adus pana la urma respectul si aprecierea tuturor.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu, dezvaluiri din dormitorul lor! "Eu am dormit cu Petra, iar Madalin in alta camera"

Astazi, protagonistii nostri sunt foarte fericiti alaturi de fetita lor, Petra si de copiii lui Madalin din prima casnicie. Totusi, frumoasa jurnalista a recunoscut, in emisiunea ei, Cristina Siscanu Show, ca dupa nasterea fetitei l-a neglijat o buna perioada pe sotul ei.

Mai mult decat atat, timp de un an si jumatate, Madalin si Cristina nu au dormit in acelasi pat.

"Cand a aparut Petra, mi-am dat seama ca-l neglijez pe Madalin. E adevarat ca noi am trait cu copii, cu Stefania si Filip, inca de la inceputul relatei. Am facut totul in functie de ei, nici nu aveam cu altfel. Ei bine, desi aveam antrenament, cu un bebelus este altceva. I-am acordat Petrei toata atentia mea si recunosc ca l-am neglijat pe sotul meu. Eu, timp de un an si jumatate, am dormit cu Petra, iar Madalin a stat in alta camera, iar acum dormim toti trei pe canapea si ne dor oasele, ca nu mai avem loc in dormitor pana nu renovam. Am gasit o solutie de compromis", a declarat frumoasa Cristina Siscanu.

Adauga un comentariu