Cancan

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities: „Te dai o doamnă și tu, de fapt…”. De la ce a pornit totul

Publicat: 16 oct. 2020
cristina siscanu si roxana nemes
Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal la Bravo, ai stil. Acestea si-au aruncat cuvinte grele

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș au iscat un scandal în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Cele două și-au aruncat vorbe grele din cauza unui dulap pe care ar fi trebuit să-l împartă. În urma scandalului, alte două concurente au sărit în apărarea soției lui Mădălin Ionescu.

Lupta pentru marele premiu este din ce în ce mai acerbă! Tensiunea între concurente a atins cote maxime, iar certurile sunt la ordinea zilei. Protagonistele unui nou scandal la ”Bravo, ai stil! Celebrities” sunt Roxana Nemeș și Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities

Tensiunile între concurente la emisiunea de la Bravo, ai stil! Celebrities au atins cote maxime. Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș și-au aruncat vorbe grele. Cele două concurente s-au certat din cauza unui dulap pe care ar fi trebuit să-l împartă. Iar până la ”înțepături” și cuvinte acide n-a fost decât un pas.

”Eu stau într-un dulap de 1000 de ani și a venit domnișoara Roxana Nemeș și și-a pus hainele aici! Eu tot timpul mi-am pus hainele acolo, în dulap! Eu pot să stau și pe canapea, nu este o problema! Uite.. îmi pun hainele pe canapea! Aveți o problema dacă îmi pun lucrurile pe canapea? Nu.. Așa-i?! Roxana, te rog frumos să mă tratezi cu respect! Te porți foarte urat fără motiv și ești foarte agresivă la adresa mea, fără motiv! Care a fost problema legată de mine? Pentru că tu ai început să mă ataci! Din acest moment, te rog frumos să nu mai discuți cu mine! Dacă aș polemiza cu tine, ti-aș fractura creierul, draga mea!”, a spus Cristina Șișcanu.

Oana Radu a sărit în apărarea Cristinei Șișcanu și a dat de pământ cu Roxana Nemeș: ”Roxana spune despre noi că nu avem bani, dar ea a venit cu geantă fake în emisiune!”.

Andreea Tonciu, care la rândul său a fost implicată într-un scandal cu Roxana, a reacționat: ”Suntem niște sărace! Hai lasă-ne pe noi, așa sărace! Noi vrem să îți dăm valoare, Roxana, și nu știm cum să îți luăm banii!”.

Reacția Roxanei Nemeș la toate cele întâmplate n-a întârziat să apară.

”Nu știu cine acuză pe cine și cine urlă și cine jignește pentru că toate mă acuză pe mine, în momentul de față. În platou, când era momentul meu de defilare, Cristina m-a jignit și mi-a zis că nu știu ce mi-ar face.. rupe capul… nu știu ce a zis.. Nu suport ipocrizia, Cristina! Te dai o doamna, iartă-mă că îți spun și tu de fapt vorbești foarte urat, când nu mai poți și ești provocată! Eu nu vorbesc în limbajul asta și este prea mult pentru mine!”, a spus Roxana Nemeș.

Cristina Șișcanu, a izbucnit în lacrimi: „El nu prea mai poate fi ajutat”

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a povestit în timpul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de pe Kanal D, despre un detaliu intern al familiei pe care nu foarte multe persoane îl cunosc.Vedeta a vorbit despre Filip, fiul lui Mădălin Ionescu dintr-o altă relație. Micuțul are o problemă, neputând să mănânce și să se îmbrace singur, astfel mereu având nevoie de ajutorul unuia dintre părinți. După ce i-a fost administrat un vaccin, viața acestuia s-a schimbat complet.

„Noi avem o situaţie în familie foarte specială şi puţini oameni o au. Cei care o au îi înţeleg şi tocmai de aceea fiecare este foarte mic în acest Univers.

Noi îl avem pe Filip care este un copil special. Nu mai eu ştiu ce înseamnă. Este un copil care nu poate să mănânce, nu poate să se îmbrace singur. În România nu există nimic pentru aceşti copii. El a devenit copilul meu când avea 6 ani şi a fost primul care mi-a spus: «mamă», nu Petra „, a povestit Cristina Șișcanu la Kanal D. Detalii aici

Adauga un comentariu