Magazin

Cristina Topescu a vorbit despre divortul lui Stefan Banica jr. Vezi ce a spus prezentatoarea tv!

Publicat: 17 ian. 2013
1

De-a lungul timpului, s-au scris mii randuri despre comportamentul violent al lui Stefan Banica pe care l-ar fi avut in casniciile anterioare, iar zvonurile nu au incetat sa apara, desi nu a aparut nici o dovada clara ca artistul ar fi fost violent. Cristina Topescu a luat astazi pozitie si a vorbit despre divortul lui Stefan Banica jr.

Dupa ce numele ei a fost legat de divortul dintre Andreea Marin si Stefan Banica jr., Cristina Topescu a scris astazi un editorial in care a clarificat unele lucruri.

„Ma uit cum se devoreaza halci din viata a doi oameni care acum, dupa ce au stat niste ani impreuna, se despart. Nu e o tragedie, nu? Oamenii se despart in ziua de azi asa cum, pe vremuri, se intalneau la un five o’clock. Dar poate ca e totusi un lucru trist, mai ales cand e vorba si de un copil. Nu? Noua, romanilor, nu ne ajung intamplarile si viata noastra, ne tragem seva si inflorim cand ne putem infrupta, plescaind de placere, din ce fac altii. Iar voi, dragi colegi, stiti asta”, a scris prezentatoarea tv intr-un editorial pentru altphel.ro.

Aceasta a avut un mesaj si pentru ziaristii de la tabloide: „Voi, dragi colegi ziaristi de tabloid, sedusi de picanterii din viata Andreei Marin si a lui Stefan Banica, eludati intamplarea de viata cu nenumaratele ei sensuri in care publicul se poate regasi, poate, mai mult decat intr-o zeama chioara de barfe soioase. Poate fi vorba, de exemplu, de o despartire, o noua despartire, a cata despartire…de care auzim. Am putea vorbi, plecand de la caz, despre criza cuplului in general, despre cuplul pe cale de disparitie, despre cupa cu cucuta a celebritatii sau despre fascinatia banului si a puterii, despre noi, presa si despre felul in care reflectam asemenea subiecte, despre gusturile tot mai ieftine, in perfect acord cu prestatia noastra, ale telespectatorului roman, care, bietul, nu are de ales cand se uita la televizor”.
sursa: libertatea.ro

Comentarii
Adauga un comentariu