Magazin

Cristina Topescu despre Huidu: Va trebui sa se impace cu gandul ca a omorat trei oameni

Publicat: 19 oct. 2011
1
„Serban e…Cum poate sa fie un om in situatia asta. Nu are cum sa fie bine. Sigur ca acum or sa se trezeasca tot felul de comentatori care or sa spuna: ei, nu mai putem noi de Serban. Într-o tragedie sunt mai multe personaje. Personajele principale in situatia asta, din nefericire, sunt cei care au murit. Acum, ghinionul lui Serban pentru unii este ca el a ramas in viata. El trebuie sa-si poarte aceasta cruce. Dincolo de procesul care il asteapta si al carui deznodamant nu-l cunoastem si nici nu e cazul sa ne pronuntam, il asteapta o viata in care va trebui sa se impace cu gandul ca, desi nu a vrut, a omorat trei oameni. Asta nu este o situatie de invidiat”, a povestit Cristina Topescu, potrivit Realitatea Tv.
Vedeta de televiziune a vorbit si despre cum a tratat si prezentat presa tragicul accident provocat de Serban Huidu, colegul sau.
„Sa incercam sa umplem spatiul de emisie, chiar daca suntem televiziune de stiri, cu martori aparuti din neant…Cred ca nu pot fi credibili. Poate ca unii dintre ei chiar au vazut niste lucruri, dar perceptia lor este subiectiva, unii poate chiar nu au vazut. Unii dintre ei sunt cu spatele la camera, ceea ce nu mi se pare in regula, pentru ca Serban Huidu nu este un interlop. Deci viata lor nu este amenintata. De ce acceptam noi jurnalistii? De ce nu luam marturiile acelora, martorilor, audiati de politie, daca ajungem la ei, pentru ca declaratiile lor chiar vor conta in ancheta”, a mai spus Cristina Topescu.
„Mi s-a parut de mult bun simt comentariul lui Teo. Mi se pare ca agresivitatea nu e numai pe sosele, mi se pare ca agresivitate e in societate, ca noi toti suntem mai mult sau mai putin agresivi, chiar si oamenii inteligenti de la care ai pretentii, ca presa este agresiva si ca inducem aceasta agresivitate”, a adaugat Cristina Topescu.
Adauga un comentariu