Magazin

Cristina Topescu, despre relatia cu Stefan Banica: Cred ca nimeni nu m-a iubit atat de mult cum a facut-o el!

Publicat: 20 mai 2013
1

Cristina Topescu a facut in cadrul unei emisiuni TV de la Kanal D, o marturisire uimitoare cu privire la relatia pe care a avut-o in urma cu multi ani cu Stefan Banica.

Daca la un moment dat a povestit despre o scena de violenta intre ea si fostul partener, Cristina Topescu a spus de aceasta data ca nimeni nu a iubit-o atat de mult ca Stefan Banica jr.

Intotdeauna am avut o relatie buna cu Stefan. Tin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am inteles. Eram foarte tineri atunci, a declarat Cristina la „Draga mea prietena”, conform ele.ro.

Cu toate acestea fosta prezentatoare TV spune ca isi aminteste cu drag despre relatia ei cu Banica, chiar daca a fost o perioada zbuciumata: „M-am simtit foarte iubita de el. Cred ca nimeni nu m-a iubit atat de mult cum a facut-o el. De multe ori ii spuneam ca imi doresc sa ma iubeasca mai putin, dar sa ma respecte mai mult. Am avut o poveste pasionala. Va ramane un om special, a explicat ea in emisiunea de la Kanal D”.

Relatia lor a fost indelung dezbatuta de presa, mai ales ca la un moment dat Cristina Topescu a facut o declaratie socanta despre modul in care Stefan Banica obisnuia sa se poarte cu femeile din viata lui…un comportament pe care multi il banuiau.

„Stefan e impulsiv, primitiv in relatia cu o femeie. Ameninta, facea crize de gelozie urate, in care nu-si mai controla limbajul si jignea. A ramas de pomina un episod in care a venit sa ma ia de la televiziune si, ca sa ma convinga sa ma intorc acasa – pentru ca iar plecasem – tinea un cutit mare de bucatarie sub haina si-mi spunea ca ma omoara daca in clipa aia nu merg cu el acasa”, povestea Cristina Topescu la acel timp.

Comentarii
Adauga un comentariu